Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Ögretmenler Gününüz Kutlu Olsun
started by tatlı cadı
23 November 2007
18-year-old topic
4 Replies
3.670
Okumak yazmak bunlar dünyadaki en büyük lütuftur bize.
Kahırlarımızı Çeken , Binlerce Doktor , Öğretmen , Avukat yetiştiren ,
Ufkumuzu Genişleten , 2. Evimiz olarak bildiğimiz Okulumuzun En Değerli Varlıklarının,
Tüm Öğretmenlerin , Öğret-meyi Meslek Edinmek isteyenlerin , Öğretmen Olacakların ,
Öğretmenler Günü kutlu , Hayatları Mutlu , Yetiştirdikleri Öğrencileri Vefalı Saygılı Vatana Yararlı Olsun.
Kahırlarımızı Çeken , Binlerce Doktor , Öğretmen , Avukat yetiştiren ,
Ufkumuzu Genişleten , 2. Evimiz olarak bildiğimiz Okulumuzun En Değerli Varlıklarının,
Tüm Öğretmenlerin , Öğret-meyi Meslek Edinmek isteyenlerin , Öğretmen Olacakların ,
Öğretmenler Günü kutlu , Hayatları Mutlu , Yetiştirdikleri Öğrencileri Vefalı Saygılı Vatana Yararlı Olsun.
gerçi ben beni bugünlere getiren tüm öğretmenlerimin o mübarek ellerini öperek öğretmenler gününü kutlamak isterdim ama olmadı
belki bir ihtimal burdan duyarlar bu sitede de öğretmenler var bu sitede de benim öğretmenlerim var:::
BÜTÜN Ö?RETMENLERIN Ö?RETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
belki bir ihtimal burdan duyarlar bu sitede de öğretmenler var bu sitede de benim öğretmenlerim var:::
BÜTÜN Ö?RETMENLERIN Ö?RETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
betül_42 wrote:Rabbim vefalı ,vatana millete hayırlı olacak bir sürü öğrenci nasip etsin inş...______________AMIN___________________
betül_42 wrote:bende şimdiden 4 yıl sonraki öğretmenler günümü kutluyorumFormumuzun ögretmenlerininde ögretmenler günü kutlu olsun...
betül ve sibel yani durucela ögretmenler gününüz kutlu olsun

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.