( herkes Büşra44 ve Selin44 ün seslendiği tarafa doğru ilerlemeye başlamıştır , bu arada bıdıbıdıdestek, desteğini hiç esirgemeden topluluğun önünde yürümektedir, karşı taraftan tatlı cadı ve bıdıbıdı geliyodur , sugababe dr.k_ünala minnettar bi vaziyette arkasından yürümektedir . )
büşra44: yemek bulamadığımız için çok üzgünüm, şuan sadece yemeğe odaklıyım arkadaşlar gemide yiyecek bişeylerde vardır inşallah
betül42: dua edelim arkadaşlar gemiyi bulduğumuz için dua edin
selin44: bakın arkadaşlar tarihe imzamı bu sayede atmış bulunmaktayım
oyun delisi: milletin derdine bak yaa, biri acıkır biri tarih yazar biri yemek bulamadı diye üzülür , töbe allam töbe yavv
sıla: admin sorularıma cevap vermeden bende şurdan şuraya gitmem, admine söyleyin bekliyorum
oyun delisi: haydaaa allam yaa delirmede ne yap, hönk diye kaldım valla yavv
(selin44 hala tarih yazacağı için sevinmektedir)
güsselim: satanist gemisi falan olmasın bu, arkadaşlar herhangi bi işaret falan görürseniz anlamını açıklayabilirim
selin44: kurukafalar satanistlere ait bi işaretmidir diyosun yani
oyun delisi: yok yok onlar bana ait işaretler, daha önceden burda öldürdüğüm insan kafaları onlar, şimdide avatar yapmak için toplıycam işte

( allam inşallah korkmuşlardırda şu muhabbete bi son verirler

)
cr@zy: allahım nolur hayalatele falan karşılaşmayalım
betül42: amiiiiin
denizindibi: korkma cr@zy bişey olmaz, hem hayaletler kötü yaratıklar değiller
cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeyeheee bide kanka ol istersen
oyun_delisi: onlar benim kankalarım yaa korkma cr@zy
cr@zy:
su_perisi: hadi ama arkadaşlar, mantıklı olun biraz, ne hayaleti , hem bunda bi korku unsuru göremiyorum ben
selin44: tabii ya dedim size gönül gözünüzle bakın
burcu_06_76: belki gemide uğraşacak bişeylerde vardır, canım sıkılmaz belki
oyun_delisi: sen hele bi gel, uğraşacak bişeyler buluruz sana
(bıdıbıdı ve bütün üyeler aynı noktada buluşmuşlardır artık, gemiye yanaşma cesareti göstermesi için bütün üyeler bıdıbıdı'nın harekete geçmesini beklemektedir )
bıdıbıdı: arkadaşlar birkişi benimle gelsin, diğerleri herhangi bir kötü ihtimale karşı burda kalsın, bişey olursa uçağa doğru koşmaya başlayın
betül42: allahın izniyle hiçbişey olmaz adminim
bıdıbıdıdestek: ben sizinle geleyim adminim, diğerleri tatlı cadıyla birlikte burada kalsınlar
gusselim: isterseniz bende sizinle gelebilirim sayın adminim, belki bi yardımım olur ben pek korkmam böyle şeylerden
bıdıbıdı: hayır sende arkadaşlarınla kal, yine tekrarlıyorum eğer kötü bişey olacak olursa uçağın olduğu yöne doğru koşmaya başlayın ve birbirinizden sakın ayrılmayın
( o esnada bütün topluluk büyülenmiş gözlerle gemiye doğru bakmaktadır , geminin büyüsüne kapılmış bıdıbıdının söylediklerini duymaz hale gelmişlerdir )