Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

bıdıbıdı uçağı ıssız bi adaya düşerse:)

Tüm forum üyelerinin katılımıyla , hikaye yazıyoruz. <br>Buyrun hikayemizin kahramanları da siz olun.
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

...............................................................

10 dakika sonra

( sesin geldiği yere varılmıştır, yaklaştıkça dahada ürkünç bir hal almaktadır , olası birşeye karşı herkes hazırdır korkuyla birlikte tabii :bidibidi_msn35: )

bıdıbıdı: kim var ordaaaaa :bidibidi_msn32:

.......... : aaah oofff aaaaaaaaaa benim benim kurtarın beni :bidibidi_msn12:

bıdıbıdı: sende kimsin

.................... : benim adminim benimm yardım edin kurtarın beni :bidibidi_msn12: :yahoo23: :rolleyes2:

bıdıbıdı: sende kimsin göremiyoruz seni, nerdesin :scratch:

................. : benim adminim sugababe , yukarıya bakın burdayım, uçak düşerken bu ağaca çarptı, ve ben ağaçta asılı kaldım, yardım edin indirin beni burdan :pale: çok korkuyorum adminim, ne zamandır gelmenizi bekliyodum :bidibidi_msn12:

bıdıbıdı: sugababe, sende mi burdaydın :puzzled:

sugababe: evet adminim, beni hiç farketmediniz , burda asılı kaldım, korkudan bayılmışım, kendime geldiğimde siz çoktan uzaklaşmıştınız :bidibidi_msn13: :bidibidi_msn12:

oyun delisi:
haydaaaa bu irenç ses senden mi çıkıyodu sugababe, korkuttun bizi :scratch:

sugababe : :oops: :oops: :oops: :oops:

bıdıbıdı : arkadaşlar yardım edin sugababeyi ordan indirmemiz lazım :yahoo33:

bıdıbıdıdestek: destekliyorum sizi adminim :yahoo60:

gusselim : bizde sandık ki, yani şeyy bu adada böyle bi çığlık, yani satanistler ayin falan yapıyo sandık :bidibidi_msn17:

su_perisi: off yaaa bende heyecanlandım boşuna :bidibidi_msn25:

oyun_delisi: allam şimdi birini öldürücem :bidibidi_msn19:

denizindibi :
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

cr@zy:
ya gülüp durma sende, oyun delisi sus, yine geldiler denizindibine :bidibidi_msn31:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

dr.k_ünal: allahım iyiki ilkyardım çantam yanımdaymış, yaralara pansuman yapmak lazım :bidibidi_msn26:

bıdıbıdı: dr.k_ünal sen sugababeyle ilgilen biz etrafı bi araştıralım başka biri kalmışmı diye :bidibidi_msn32:

bıdıbıdıdestek: bende sizinle geliyorum adminim :bidibidi_msn13:

bıdıbıdı: evet sana ihtiyacım olabilir :bidibidi_msn22:

cr@zy: adminim banada ihtiyacınız olabilir mi :bidibidi_msn23:

denizindibi: adminim cr@zy bizimle kalsın :bidibidi_msn2:

tatlı_cadı: admi,nim bende sizinle geleyim, belki yiyecek bişeyler bulabilirim :bidibidi_msn1:

oyun_delisi: ooo oooo herkes giderse biz burda napıcaz yaa, allam akıl fikir ver :bidibidi_msn7:

( bıdıbıdı, tatlı cadı ve bıdıbıdı destek uzaklaşırlar )

su_perisi: daha yaratıcı fikirlere ihtiyacımız var arkadaşlar hadi gayret edin :bidibidi_msn35:

gusselim : yaratıcılık derken satanist resimlerini nerelerde kullanacağım geldi aklıma :bidibidi_msn11:

oyun_delisi: hönk :bidibidisun18:

stralis : arkadaşlar cebimde küçük bi çakı var işimize yararmı :bidibidi_msn28:

oyun_delisi : ( evet evet benim bi çakıya ihtiyacım vardı zaten , en azından birinin kolunu kesmek için gerekebilir :bidibidi_msn11: )

denizindibi: aa o çakıyı yön bulmada kullanabiliriz belki :scratch:

cr@zy: yok daha neler :thug:

fatih.hat: arkadaşlar fizik dersinde görmüştüm sanırım :scratch: o çakıyla ikitane çubuk yontup birbirine sürtmek marifetiyle ateş yakabiliriz :thumbright:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

o esnada sugababe'nin yaralarına bakan dr.k_ünal, teşhisi koyar )

dr.k_ünal: sugababe iyi arkadaşlar, sadece birkaç sıyrık önemli birşeyi yok :bidibidi_msn56:

denizindibi: ya sugababe çarpma esnasında bayıldığını söyledi, psikolojik olarak etkilendi tabii, bide ben incelesem :bidibidi_msn11:

cr@zy: denizindibi şimdi bununla vakit kaybetmeyelim :bidibidi_msn31:

denizindibi: burdan kurtulduktan sonra incelerim ama tamam mı :bidibidi_msn11:

oyun_delisi: (içinden binlerce şey demektedir :bidibidi_msn17: )

denizindibi: bıdıbıdı gelene kadar bekleyelim mi burda :bidibidi_msn32:

cr@zy : giderken bişey demediler, bizi burda bulurlar bence bekleyelim :bidibidi_msn28:

büşra44: o esnada oyun oynayalımmı :bidibidi_msn48:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

su_perisi: yaa büşra daha yaratıcı bişey bul oyun oynanırmı bu halde :thug:

büşra44: selin biz yemek arayalım ozaman :bidibidi_msn19: en yaratıcı fikir bu olsa gerek :bidibidi_msn22:

selin44. evet büşra biz birlikte yiyecek bişeyler arayalım, tatlı cadı ve bıdıbıdı gelene kadar bişeyler buluruz :bidibidi_msn21:

( Büşra44 ve selin44 yemek aramak için topluluktan ayrılırlar )

cr@zy: fazla uzaklaşmayın ama seslendiğimizde geri dönün :bidibidi_msn2:

oyun_delisi : acaba bende bi kaç kuru kafa daha bulabilirmiyim :bidibidi_msn11:

(oyun_delisi kurukafaları düşünmektedir)
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

(10 dk sonra)

büşra44: heeeyyy arkadaşlar bulduuuukkkkk :bounce:

selin44: eee ben tarih yazıcam demiştim :teeth:

oyun delisi: tarihi sonra yazsan ne buldunuz ne yiyoruz :yellowconfused:

büşra44: arkadaşlar şu ağaçlık bölgenin arkasında kıyıya saplanmış gemi bulduk :bluerazz:

cr@zy: adminimle tatlı cadım gelmeden şurdan şuraya ayrılmam :yahoo28:

denizindibi: ya merak etmee cr@zy onlarla beyinsel temasa gecer yerimizi bildiririz :bidibidi_msn34:

oyun delisi: allam yaa tek beyinsel temas kalmıştı oda tamam

selin44: arkadaşlar bıdıbıdı ve tatlı cadı da ordalar biz oraya yönlendirdik :bidibidi_msn3:

güsselim: ee gemide kaptan falan varmıki tek başımıza değiliz bu adada oleeyyy :cheers2:

selin44: yok güsselim kaptandan geriye yanlızca kuru kafası kalmış :yahoo46:

oyun delisi: işte buuu kuru kafa avatarlarım çoğalıyooo hadiyin gidelim :yahoo04:

cr@zy: ben gelmem :pale: ya o lanetli gemiyse içinde hayaletler falan varsa ayyy :shaking:

denizindibi: korkma cr@zy ben yanında yım yanlız bırakmıcam seni

cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeye

su_perisi: arkadaşlar gidiyomuyuz burdan sıkıldım hep aynı muhabbet belki gemide yaratıcılığınızı kullanır kurtuluş yolu bulursunuz

burcu_06_76: canım sıkıldıııııııııııııııııııııııııı :compress:

bıdıbıdıDestek: evet herkez benim verdiğim koordinatları izlesin arkadaşlar gidiyoruz :study:
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

su_perisi yazdı:daha yaratıc olalım arkadaşlar

su_perisi yazdı:canınmı sıkıldı cr@zy amacım can sıkmak değil arkadaşlar kusura bakmayın kötü bişe demedim buraya kadar getirmeniz bile zeki ve yaratıcı insanlar olduğunuzu gösterir dahada yaratıcı olabilirsiniz diye düşünmüştüm. kırılmanıza yada üzülmenize sebep olduysam özür dilerim
bence burda harikalar yaratıyolar.Haksızlık yapyosunuz arkadaşlara :arrow:

Siz devam edin arkadaşlar gerçekten cok
güzel :yahoo60:
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

( herkes Büşra44 ve Selin44 ün seslendiği tarafa doğru ilerlemeye başlamıştır , bu arada bıdıbıdıdestek, desteğini hiç esirgemeden topluluğun önünde yürümektedir, karşı taraftan tatlı cadı ve bıdıbıdı geliyodur , sugababe dr.k_ünala minnettar bi vaziyette arkasından yürümektedir . )

büşra44: yemek bulamadığımız için çok üzgünüm, şuan sadece yemeğe odaklıyım arkadaşlar gemide yiyecek bişeylerde vardır inşallah :puzzled:

betül42: dua edelim arkadaşlar gemiyi bulduğumuz için dua edin :yahoo51:

selin44: bakın arkadaşlar tarihe imzamı bu sayede atmış bulunmaktayım :yahoo60:

oyun delisi: milletin derdine bak yaa, biri acıkır biri tarih yazar biri yemek bulamadı diye üzülür , töbe allam töbe yavv :bidibidi_msn35:

sıla: admin sorularıma cevap vermeden bende şurdan şuraya gitmem, admine söyleyin bekliyorum :yahoo28:

oyun delisi: haydaaa allam yaa delirmede ne yap, hönk diye kaldım valla yavv

(selin44 hala tarih yazacağı için sevinmektedir)

güsselim: satanist gemisi falan olmasın bu, arkadaşlar herhangi bi işaret falan görürseniz anlamını açıklayabilirim :clap:

selin44: kurukafalar satanistlere ait bi işaretmidir diyosun yani :scratch:

oyun delisi: yok yok onlar bana ait işaretler, daha önceden burda öldürdüğüm insan kafaları onlar, şimdide avatar yapmak için toplıycam işte :bidibidi_msn11: ( allam inşallah korkmuşlardırda şu muhabbete bi son verirler :yahoo34: )

cr@zy: allahım nolur hayalatele falan karşılaşmayalım :freaked:

betül42: amiiiiin :yahoo51:

denizindibi: korkma cr@zy bişey olmaz, hem hayaletler kötü yaratıklar değiller :bidibidi_msn11:

cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeyeheee bide kanka ol istersen :bidibidi_msn19:

oyun_delisi: onlar benim kankalarım yaa korkma cr@zy :bidibidi_msn11:

cr@zy: :bidibidisun18:

su_perisi
: hadi ama arkadaşlar, mantıklı olun biraz, ne hayaleti , hem bunda bi korku unsuru göremiyorum ben :bidibidi_msn53:

selin44: tabii ya dedim size gönül gözünüzle bakın :yahoo58:

burcu_06_76: belki gemide uğraşacak bişeylerde vardır, canım sıkılmaz belki :( :( :( :(

oyun_delisi: sen hele bi gel, uğraşacak bişeyler buluruz sana :bidibidisun1:

(bıdıbıdı ve bütün üyeler aynı noktada buluşmuşlardır artık, gemiye yanaşma cesareti göstermesi için bütün üyeler bıdıbıdı'nın harekete geçmesini beklemektedir )

bıdıbıdı: arkadaşlar birkişi benimle gelsin, diğerleri herhangi bir kötü ihtimale karşı burda kalsın, bişey olursa uçağa doğru koşmaya başlayın :bidibidi_msn2:

betül42: allahın izniyle hiçbişey olmaz adminim :yahoo51:

bıdıbıdıdestek: ben sizinle geleyim adminim, diğerleri tatlı cadıyla birlikte burada kalsınlar :bidibidi_msn1:

gusselim: isterseniz bende sizinle gelebilirim sayın adminim, belki bi yardımım olur ben pek korkmam böyle şeylerden :bidibidi_msn32:

bıdıbıdı: hayır sende arkadaşlarınla kal, yine tekrarlıyorum eğer kötü bişey olacak olursa uçağın olduğu yöne doğru koşmaya başlayın ve birbirinizden sakın ayrılmayın :director:

( o esnada bütün topluluk büyülenmiş gözlerle gemiye doğru bakmaktadır , geminin büyüsüne kapılmış bıdıbıdının söylediklerini duymaz hale gelmişlerdir )
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

cr@zy: arkadaşlar bu gemi cok lüks bi gemiye benziyo nolmuşta burda kalmış acaba :huh:

denizindibi: evet yaa titanik gibi abi şansımız varki batmamış :cheers2:

oyun delisi: bu gidişle biz onuda batırırız koca uçağı düşüttürdük bee gemiyimi batıramıcaz :gun:

tatlı cadı: inşallah içinde fırında vardır yemek yaparım size :yellowyes:

güsselim: içerde kuru kafalar varsa fareler falanda vardır ne kadar ürpertici hadi girelim ya :rolleyes2:

cr@zy: fare miii :pale: ben fareden cok korkarııııımmmm onlar beni hiç sevmezler küçükken ısırmışlardı beni anneciiiimmm :bidibidi_msn12:

denizindibi: ee cr@zy kaç yaşlarındaydın farelerle iletişim anında

oyun delisi: allam yaa hiç fırsatı kaçırmıyon denizindibi ,cr@zy can derdinde sen çocukluğa inme derdindesin :scratch:

(bu arada içerdeki bıdıbıdı ve bıdıbıdıDestekten hala bi ses cıkmamıştır herkezde korku ve endişe çoğalmaktadır)

güsselim: arkadaşlar bırakın ben giriyim içeri bakın ses gelmiyo başlarına kötü bişey gelmiş olabilir

betül_42: allahım sen cümlemizi koru yarabbiimm :yahoo51:

denizindibi: evet arkadaşlar 3 kişilik bi grup içeriye girsin diğerleri burda kalsın

cr@zy: ben giricem arkadaşlar burda kalamam tüm cesaretimi topladım korkularımla yüzleşicem :yahoo56:

denizindibi: evet o zaman hadiyin ben, oyun delisi, cr@zy içeriye gidiyoruz bizden haber bekleyin arkadaşlar ve ne olursa olsun gemiye gelmeyin :yahoo58:
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

oyundelisi,denizindibi,crazy geminin içinde başlarına geleceklerden habersiz ilk kaptan odasına doğru ilerlemektedirler

cr@zy: neden önce kaptan odasına gidiyoruz sorabilirmiyim ilk adminimle bıdıbıdıDestek'i arasak olmazmıydı :huh: :pale:

oyun delisi: bende anlamadımki denizindibi bizi neden kaptan odasına götürüyo (allam yaa korkmaya başladım ama caktırmamam lazım) :curtain:

denizindibi: arkadaşlar orda telsiz falan bulabilir yardım cağırabiliriz sonra adminimizi aramaya cıkarız

cr@zy: vay bee bu benim aklıma hiç gelmemişti harikasın denizindibi atık korkmuyorum kurtulucazzz :cheers2:
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

denizindibi yazdı:
oyun_delisi yazdı:
tatlı cadı yazdı:

:? :? :?
yalanmııııııı :kızgın:

belki doğrudurda bu soruş şeklide ne :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

bencede :arrowr:
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI