23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
Hiç kimseye yakışmadı sevdam, sana yakıştığı kadar...
[b][i][align=center][color=#004000]Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!![/color][/align][/i][/b]
Şimdi gidiyorsun, git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlarda gitsin
Içimde bir şarkı
Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat
...Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin
Tedavisi mümkün olmayan ama telafisi 'SEN' olan bir derdin tam ortasındayım..
[b][i][align=center][color=#004000]Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!![/color][/align][/i][/b]
Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsa da,bilirim ki gelişin iFTAR tadında olur. SeN'i beklemek teravih gibi uzun olsa da,bilirim ki;GÜLÜŞÜN BAYRAM TADINDA OLUR. .
ßü$ßü$ yazdı:Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsa da,bilirim ki gelişin iFTAR tadında olur. SeN'i beklemek teravih gibi uzun olsa da,bilirim ki;GÜLÜŞÜN BAYRAM TADINDA OLUR. .
Kimisi Gelişin Iftar tadında ,Gülüşün Bayram tadında der;
Kimisi...