23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içini yakacak
Düşsen bile kalk yeniden BANA SARILARAK GÖSTER SEVGINI...
Atiye & TeomanKAL
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Adminim bu yazdığınız parçayı kim sölüyo adı ne merak ettim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Işim olmaz benden de güzeli yok
Işim olmaz hiç işim olmaz hiç işim olmaz
Bu bakımdan benden çok üzeni yok
Üzen olmaz hiç üzen olmaz hiç üzen olmaz...
Serdar Ortaç
[align=center][i][b][color=#000080]Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...[/color]
Yanımda olması gerekenler,
Yanımdalar bak teker teker,
Kural basit hatırlatırım,
Geçmişe mazi derler.
Gökhan Özen//Daha Erken Geceyi salla hadi,
Müziği kısma Istanbul daha erken.
Ben anlamam suçlu haklıdan,
Içi farklı dışı farklıdan,
Kime yar olmuş arızalıdan?
Bak işte bu güzel soru.
Kana kana sevmeli,
Kuralı devirmeli,
Hakedene hakkını unutup vermeli,
Seveceksen ölümüne sevmeli,
Kapasite meselesi bu.
Yanımda olması gerekenler,
Yanımdalar bak teker teker,
Kural basit hatırlatırım,
Geçmişe mazi derler.
Bir zamanlar aşkına yanarken,
Seni son durak diye anarken,
Şimdi yokluğuna,aşkı sattığına
Şerefine içerim ben,
Geceyi salla hadi,
Müziği kısma Istanbul daha erken...
[align=center][i][b][color=#000080]Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...[/color]
[b][i][align=center][color=#004000]Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!![/color][/align][/i][/b]