23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
abı hayat haklısın herşey bizim bir sınavımız..Ve önemli olan bu sınavı geçmek...
Benim sınavımın o olduğunu düşünüyorum.Ve Rabbim inş. bu sınavı hayırlısıyla geçmeyi nasip eder bana..
Bazen insanın yaşadıkları ağır geliyor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükler vermezmiş...
Eminim dua ederken hep hayırlısını istedin..
Şimdi de düşün ki senin için hayırlı olan buymuş..Belki onunla birlikte daha mutsuz olacaktın..Çok kötü olaylar yaşayacaktın..
evet ya beteri olsaydı bide onu düşün...Belki evlendiğin zaman seni aldatacaktı..Böyle birşeyi asla kaldıramazdın..
Onunla çok güzel şeyler yaşadın belki ama BIDIBIDI bi ara birşey söylemişti belki hatırlarsın,onunla güzel zamanlarınızı değil ondan ne kadar nefret ettiğini düşün,sana yaptıklarını düşün ve seni böyle ağlattığı için ondan nefret et.
Yok be canımm benim bi tane 20 lik diş inatçı çıktı çektiriyo bana
Aman aman Rabbim böyle bir diş ağrısı kimseye vermesin betülcüm sen şımartma dişlerini ben çok yüz verdim hep çikolota şekerle besledim bak şimdi olanlara