Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar
ben zaten doğal hakkımı kullanarak hata yapan oyunları kendimide içine katarak yetkililere bildirdim bunu sizde biliyorsunuz burakcan.ama şikayette bulunan arkadaş(hileyi demekki çok iyi biliyor ve kullanıyor)olur olmaz laflar yapıyor.benim hiçbir şeyden korkum ve çekinmem yok istediği kada şikayet edebilir başım dik yüzüm ak
Arkadaşlar tartışmaya girmenize gerek yok. biz burda her soruna cevap vermek, sisitemimizi geliştirme ve size kaliteli bir hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz.
http://www.bidibidi.com/FORUM/yer-degis ... 21389.html
Yukarıdaki adreste biraz zaman istemiştik. Ileriki zamanlarda gerçek anlamda harika bir altyapı ile geliyoruz. Bu yüzden inanın gece gündüz demeden çalışıyoruz.
Lütfen biraz anlayış gösteriniz, biz zaten sizler için çalışıyoruz. Sizlerin isteklerine, taleplerine en iyi şekilde nasıl cevap veririz onun planlarını yapıyoruz.
Merak etmeyin bizler burdayız, sizler de orda olun ki, Bidibidi'nin yeniliklerine , bu sitede olmanın ayrıcalığına şahit olun.
Saygılarımla
http://www.bidibidi.com/FORUM/yer-degis ... 21389.html
Yukarıdaki adreste biraz zaman istemiştik. Ileriki zamanlarda gerçek anlamda harika bir altyapı ile geliyoruz. Bu yüzden inanın gece gündüz demeden çalışıyoruz.
Lütfen biraz anlayış gösteriniz, biz zaten sizler için çalışıyoruz. Sizlerin isteklerine, taleplerine en iyi şekilde nasıl cevap veririz onun planlarını yapıyoruz.
Merak etmeyin bizler burdayız, sizler de orda olun ki, Bidibidi'nin yeniliklerine , bu sitede olmanın ayrıcalığına şahit olun.
Saygılarımla
Bahsettiğim üye şuan saçma sapan skorlar elde ediyor ve ay birincisi görünüyor şaka gibi...Arkadaşlar tartışmaya girmenize gerek yok. biz burda her soruna cevap vermek, sisitemimizi geliştirme ve size kaliteli bir hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz.
Çalışıyosunuz fakat müdahale etmiyosunuz...
Teşekkürler...
- burakcan76000
- 2009 En Iyi Oyuncusu
Duvar yıkmaca Atari
1,782 22 saniyede yapılmış.Oysaki 300 bile yapabilmek için 10 dk uğraşılıyor!
Kırmızı Halka
7,123 45 saniyede !
Çin Santraç
2,735 3 dk. imkansız
Ördek Avcısı köpeğe Ateş
835,174 21 saniye Özellikle buna dikkat 800 yapmak için 50 dk uğraşılmış!
Mahjong Macerası
504,226 11 saniye Bunada dikkat 400 yapabilmek için 40 dk uğraşılmış!
Batty
181,461 15 saniye
150 yapmak için 40 dk. uğraşılmış.
Dizzy
77,210 33 saniye
420 10 dk.zor yapılıyo
Harfler
9,200 38 saniye
2,400 yapmak için 30 dk uğraşılmış
Sevgililer günü Puzzle
5,305 7 saniye imkansız
Sevgili Adminim bu oyunların hepsi FAHRI adlı üyemize aittir ve oyunların hepsini denedim emek ve uğraş isteyen oyunlar saniyelerle geçilebilecek oyunlar değil.Zaten açıklamalarıyla yazdım.Ilgilenmeye başladığınızda bunlarada bakarsanız iyi olur
Bu arada yazdıklarımı üstüne alınmasında varmış bi sebep burakcan!

Kırmızı Halka

Çin Santraç

Ördek Avcısı köpeğe Ateş

Mahjong Macerası

Batty

150 yapmak için 40 dk. uğraşılmış.
Dizzy

420 10 dk.zor yapılıyo
Harfler

2,400 yapmak için 30 dk uğraşılmış
Sevgililer günü Puzzle

Sevgili Adminim bu oyunların hepsi FAHRI adlı üyemize aittir ve oyunların hepsini denedim emek ve uğraş isteyen oyunlar saniyelerle geçilebilecek oyunlar değil.Zaten açıklamalarıyla yazdım.Ilgilenmeye başladığınızda bunlarada bakarsanız iyi olur
Bu arada yazdıklarımı üstüne alınmasında varmış bi sebep burakcan!