Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
tuzlu kahve
Ben tanık oldum burakcan belki bu kadar değil ama gerçek bi aşka tanık oldum...
Gerçek aşk vardır...Eski devirlerde kalmadı o aşk hala var...Eski devirlerde kalan aşk değil saygı..
Saygının olmadığı yerde aşkta olmaz zaten...
Ve bu dünyada imkansız diye bir şey yoktur.Şunuda unutma hani sen masal diyorsun ya masallarda insanların hayallerindeki şeylerdir.Yani Bilinçaltında olan şeylerdir...
Gerçek aşk vardır...Eski devirlerde kalmadı o aşk hala var...Eski devirlerde kalan aşk değil saygı..
Saygının olmadığı yerde aşkta olmaz zaten...
Ve bu dünyada imkansız diye bir şey yoktur.Şunuda unutma hani sen masal diyorsun ya masallarda insanların hayallerindeki şeylerdir.Yani Bilinçaltında olan şeylerdir...
- burakcan76000
- 2009 En Iyi Oyuncusu

- burakcan76000
- 2009 En Iyi Oyuncusu

- burakcan76000
- 2009 En Iyi Oyuncusu

Benzer bi olayı kuzenimde yaşadı kız istemey gittiklerinde kahvenin içine karabiber,baklavanın arasına kahve,yas pastanın kremasına ise tuz atmışlardı herşeye ragmen yemişti...
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....