23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
yinemi aynı hikaye bu nedir ki büle.......adminim adminim,,,,ilk msj gelişinden en son msj bakın bakalım kaç gündür bu pc nin başından hiç kalkmamışım,,,oynuyorum geçiyorum....varmı ötesi..bu ne admin adminnnnnnn..hep şikayet,
Alla alla skorlarına bakıldımmı zaten hepsi bugün geçilmiş bebek mi kandırıyosun sen?Sıkılırsın tabi hile ile geçiyon geçiyon sonra sıkıldım.
Admin konuşmayı tercih edince görücez bakalım kim yanılıyo?
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Arkadaşlar gerçekten en kısa sürede , en duyarlı bir şekilde sorunlarınıza çözüm üretmek için burdayız...
Bu çalışma süreci içinde , sizlere bazen yardımcı olamıyoruz , yani hiçbir zaman suskun kalmayı tercih etmedik.. fakat bu süre içinde de zaten sizler için çalışıyoruz...
Oyunun sonu 287 ama arkadaş 288 yapmış bu nasıl olmuş bi bakarmısınız?Oyunlar sıfırlanmadan önce bu oyunu almıştım ve hepsini vurmuştum ordan biliyorum.
Bu arada sorunlarımıza en kısa sürede cevap verdiğiniz için Teşekkürler Adminim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Adminim hergün leon@53 adlı üyeden 2 günde 100 geçkin mesaj alıyorum ya 2 günde bu kadar skorlar yapılır mı Allah aşkına akıl var mantık var oynadığı oyunlara bakın üstte zaten yazıyo kimin ne kadar oyun oynadığı herşey açıkça belli ama siz nedense hala müdahale etmiyosunuz.Ben aylarca 200 skoru zor yapmıştım ama hiç bi işe yaramadı sıfırladınız illa hile mi yapmak lazım yani.
Eğer ben yanlış düşünüyosam lütfen yazın ve kapansın bu konu zaten daha tek kelime etmicem
2 günde 100 msj mı? ne kadar sabırsızsın ay sonuna doğru admin bakıcaktır,,mrk etme hep sen ne anlatıyosun ben sadece senin oyunlarını oynuyorum sende şut ve golde 11 yaptın uzatmaya gitti dedin..admin tarafsız doğru kararı verir ben hile falan yapmıyorum.. AMA SEN ILLA HILE YAPMAKMI GEREK DIYORSUN????????ne demek bu?????????????????
uzay gemisi vur adlı oyunda 1 dakikada 2681 nasıl oluyor leon bey açıklarmısınız 1 dakikada o kadar uzay gemisi inmiyor bile.Adminim lütfen oyun incelensin düpedüz hile yapıyor.Leon artık kabul et bunu oyunları hileyle alıyorsun
hile yapıyor hile yapıyor sılada şut ve golde 11 yaptı uzatmaya gitti diye saçma bir bahane uydurdu,,, skorlar sıfırlandı,,ikide bir hile yapıyor diye şuçlama yapmayın kırılıyorum artık ayıp oluyor,,belkide yanlışlıkla olmuştur,,siz demiyonuzmu skorum şuraya gitti yamlışlkla diye..bu da öyle olmuştur belki haberim yok,,ADMIN GEREKLI YORUMU YAPICAK ben sana açıklama yapmak zorunda değilim,şikayetlerinizi admine yazın
hem sıla hakkında da bir sürü şikayet oluyo neden sen ondan şikayetçi değilsin sadece ben,admin bende bu hileci kelimesinden sıkıldım sadece oyunun adını ve skorunu yazsınlar benim adımı bana yönelik kelimeler kullanmasınlar...SON NOKTAYI KOYUCAM ÇOK KÖTÜ OLUCAK,,OYUN ISMI VE ŞIKAYETINIZI YAZIN KURALLARI OKUYUN :twisted: