Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Aman SarışınlAR bakMaSIN

Duvar Yazıları, komik mesajlar , komik sözler ve diğer
çeşitli mizahi yazıları burda paylaşacağız.
Kullanıcı avatarı
fatih.hat
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen fatih.hat »

sen kimsinde benle bu şekilde konuşuyon be.git kime şikayet edersen et.burası düzgün bir forum sitesi madem sende düzgün ol.davranışlarına dikkat et.sen bu sitede benden daha eskisin, özel üyesin diye bana bu şekilde davranamazsın.benide hiç kimse tehdit edemez.dingonun ahırı değil burası.haddini bil de konuş terbiyesiz. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No Mercyyyyyyyyyyy Resim Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

fatih.hat yazdı:sen kimsinde benle bu şekilde konuşuyon be.git kime şikayet edersen et.burası düzgün bir forum sitesi madem sende düzgün ol.davranışlarına dikkat et.sen bu sitede benden daha eskisin, özel üyesin diye bana bu şekilde davranamazsın.benide hiç kimse tehdit edemez.dingonun ahırı değil burası.haddini bil de konuş terbiyesiz. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

fatihh kesinlikle senin bu davranışını sana yakıştıramadım sana söylenen bir söz yokken mizahi amaçlı açılan bir konuyu sevgiline getirdin oda yetmiyormuş gibi sert tepki vermeye başladın lütfen burda açılan konuları ne kendin üzerine cek nede sevgilinin üzerine :wink:

vee bu sitede eski yeni ayrımı yapılmadığını herkezden daha iyi bilmen lazım böyle kelimeler kullanmassan sevinirim lütfen yorumlarımızı birbirimizi kırmadan yapalım arkadaşlar :wink:
Kullanıcı avatarı
fatih.hat
Daimi Üye
Daimi Üye

ya sen ne diyon be. sen niye hemen suçu bana atmaya çalışıyon.ben ilk basta şaka olsun diye bidaha sevgilimle alakalı böle yazılar yazma dedim ama şakasına.hanımefendi ciddiye aldı heralde onu.hem asıl o benimle doğru konussun.meydanı bol buldu konusuyor.yok sevgiline mahellede korursun burası mahalle değil.şikayet ederim falan filan.bide üstüne bastıra bastıra şikayet ederim diyo.beni resmen tehdit ediyo ya zeytin yağı.gitsin kime şikayet ederse etsin.ben şikayetçiyim ondan asıl.

hem senin benle bi sorunun mu crazy.böle olaylarda hep bana atıyon topu.sürekli beni tenkit ediyosun.varsa benimle alakalı bi sorunun söle.onun en son attığı o acayip kelimeler dolu mesajı ona yakıştırdında benim attığımı mı bana yakıştıramadın.valla helal olsun sana daha başka ne diyim.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

fatih benim kimseyle sorunum yok helede senle sorunum olamaz bile ben sadece seni tanıdığım ve böyle sert tepkileri sana yakıştıramadığım için seni uyardım konudan çekme amaçlı senin sevinmen gerekirken sen maalesef yine her zamanki gibi beni yanlış anladınn ....

Peki buyrun istediğinizi istediğiniz kişiye şikayet edin pardon sizi seven biri olarak sizi uyarmak bir hataymış özür dilerimm ...
Kullanıcı avatarı
fatih.hat
Daimi Üye
Daimi Üye

tamam crazy ya bende özür dilerim.belki sinirli olduğum için öyle sana karşı sert konustum.kusura bakma.ama sende o civciv denen şahısa karşı hiçbişey demiyon bana diyon.neyse tamam teyze hadi barışalım biz.seni yanlış anlamısım.barıştıkmı :wink:
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

fatih.hat yazdı:sen kimsinde benle bu şekilde konuşuyon be.git kime şikayet edersen et.burası düzgün bir forum sitesi madem sende düzgün ol.davranışlarına dikkat et.sen bu sitede benden daha eskisin, özel üyesin diye bana bu şekilde davranamazsın.benide hiç kimse tehdit edemez.dingonun ahırı değil burası.haddini bil de konuş terbiyesiz.

haddini aştın sen iyice...
gereğini yapılacaktır

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Kullanıcı avatarı
fatih.hat
Daimi Üye
Daimi Üye

tamam gereği yapılsın.kim haklı kim haksız adminimiz karar versin.ondan sonra gereği yapılsın.
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben sizin neye tartıştığınızı anlamadım....

fatihi tanımıyorum ama saharla ilgili söylediklerinin hepsinin espri amaçlı söylediğini düşünüyorum kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum...

civciv durduk yere neden şikayet tehditi yaptığınıda anlamadım burda şikayet edilecek hiç birşey yok fatih sana hakaret etmedi admin gelse eminim oda aynısını söyleyecektir senin tehdit mesajın üzerine fatihde sert konuştu...
ama ne olursa olsun fatih seninde bu kadar sinirlenmemen gerekiyor..en azından böyle hakaret içeren bir mesaj yazmaman gerekiyordu..

eğer bi suçlu aramak gerekirse hata kimde derseniz bence ikinizde hatalısınız...
Resim ResimResim
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

betül_42bak fatih ne demiş:

fatih.hat"benim sevgilime dokunuyorsa ucu açamazsın."

sence bu ne demek gerçekten espri niyeti olabilir mi burda :?:

burda uyarmam gerekiyordu uyardım ha o kendi gibi sanmış tehdit olarak algılamış beni ilgilendirmes :wink:

ve de daha sonra söyledikleri hiç akldırılamaz...

şimdi betül_42 birde benim yerimde siz olun; eğlence amaçlı açılmış bi konu taaa buralara kadar geldii...

sen de bu durumda bunları söyle :arrowd:

betül_42 yazdı:civciv durduk yere neden şikayet tehditi yaptığınıda anlamadım burda şikayet edilecek hiç birşey yok

olacak iş mi şimdi... :cry: :arrowu:

bu bir değil iki değilll! bir tek bu konuda böyle yapmadı zaten.

bende istemezdim sitenin huzurunu bozmayı ama kendi istedi

ve son söyledikleri gerçekten kaldırılacak gibi değil.

ben şikayette bulundum.

sonucu ne olursa olsun kabulumdür.

fazla uzatmaya gerek yok :!:
[/b]

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

civciv fatihin son söylediklerini savunmuyorum ben..

burası özgür bir site ve hiç kimse hangi konuların açılıp açılmayacağına karışamaz...
ve eski üye yeni üye farketmez hiç kimse hakaret içeren sözler kullanamaz..

ayrıca bundan önceki konularada bakmıyorum ben aranızda nasıl bir anlaşmazlık var bilmiyorum ama bu konuda ben hala fatihin kötü niyetli olarak söylemediğini düşünüyorum..
Resim ResimResim

“Genel Mizah ve Eğlence” sayfasına dön