Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar

Bidibidi Flash Oyun Galerisinde meydana gelen hataların bildirime yeri. Bozuk oyunlar, yanlış skorlar, yanlış yorumlar.. Buradan Bildirebilirsiniz.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

polemiğe cekmeye gerek yok öylemi sıla hanım siz cekin heryere sinirlendirin herkezi sonrada böyle yapın ben cevap yazıncada admine bırakıyorum yazarsın şimdi
benim gözlemlediğim kadarıyla sen burda birini ban'lattırmak istiyosun sıla çünki herkeze sataştın son sataştığın kişi ben olucam ve banlanıcam sıla yeter sen bu foruma yazmaya başladın başlıyalı kaç konu kitlendi? bunun herkez farkkında öyle kelimeler yazıyosunki insanı resmen polemiğe cekiyo kimse sorununu dile getiremiyo senle uğraşmasın diye

çoğul konuşuyorum çünki efemir, mon amour,bey_mer, zey_fat kahraman, kahraman çocuk, leon53 bunların hepsi benim arkadaşım ve hepside aynı şeyden şikayetçi onlarda yazsın şikayetini dersin sen şimdi ama onlar senle uğraşmaktan sıkılmış sıla onları durduran coğu yerde ben oldum fakat banlanan ben olucam boyut değişti artık

tekrar diyorum beni herkez sıcak kanlılığımla tanıdı adminim bana bi görev verdi bunu kötü amaçlı hiç kullanmadım herkeze yardımcı olmaya calıştım sana bile sıla ama bu gece kötü söz yazarsam tekrardan tüm arkadaşlarımdan özür dilerim ADMINIMIZ' dende ...............
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

bence sakın yapma sıla için hiç deymez kimsenin seviyesine inmek zorunda değilsin bırak herkez onu nası biliyosa öle kalsın insan insan için nefes harcar bence nefesini boşa harcama crazy :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

polemiğe çekmeye gerek yok
Adminim bunu şimdide yazarsanız memnun olurum.Anlamayanlar var sanırım
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

heee anlamadık barbi bi zahmet anlatsan

:lol: :lol: :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

:cry:

Ama sizlere yardımcı olmamızı zorlaştırıyorsunuz arkadaşlar....

Hiçbir sitenin ilgilenmediği kadar sizinle ilgileniyoruz ,
Sorularınıza her zaman muhattap alacağınız kişiler oluyor..

Birbirinize saygınız sevginiz yoksa , lütfen birazcık bize , çektiğimiz emeğe olsun :!: :!: :!:

Ayrıca &SILA , aynısını size özel mesajla yazmama gerek yok sanırım !!!
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

okey adminim sırf size saygımdan ve sevgimden bundan sonra sıla yok tamam çokta haklısınız ayrıca ama bizede hak verdiğinizi düşünmüyor değilim :roll: :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Ayrıca &SILA , aynısını size özel mesajla yazmama gerek yok sanırım
Yaptığınız ayrım için saolun adminim bi sizden duymadığım bu laf kalmıştı o da oldu.Polemiğe çekmeyin diyosunuz yazan yazana tekrar yazarmısınız demek suç mu :?:
Kaybolmuş yazı adlı başlığa yorum yazıyorum pat bi cevap
sıla hadi gel incelenmesini talep ettiğiniz oyunlara sen busun işte gelemezsin
bey_mer tarafından.Ama siz nedense yine özel mesajla bana söyleme gereği duyuyosunuz.kusura bakmayın bu başlık adında bunları yazdığım için ama zaten yazılan yazılmış
Resim
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

:roll: :( :roll:

Ayrımcılık ile de suçlandık iyi mi... :shock:
Nerelere gidiyim , hangi sitenin admini oluyım :D

Evet hatayı kendimizde aramalıyız...
Demekki oyunlarımız , mizah eğlence konularımız , resimlerimiz stresinizi engellemiyor arkadaşlar... :D

Neyse konunun içeriğini bozup bıdıbıdı yapmayın :shock: ,

Konu ile ilgili ( incelenmesini talep ettiğiniz oyunlar ) sorunlarınız varsa devam edelim lütfen :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Ayrımcılık ile de suçlandık iyi mi...
Nerelere gidiyim , hangi sitenin admini oluyım
:lol2: :lol2:

Magical Yıldızlar
kahraman 51,900 03 Eylül 2008 , 01:47 2 dk. 48 sn. (sadece 5.000)1 saatte yapılırken bu skor bu sürede mümkün değil)
Resim
mavera_su
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen mavera_su »

Juggler

79,590 :arrow: 11 dk yapılamaz kesinlikle imkansız

Bilginize...

“Hata Bildirimi - Ihbar - Şikayet” sayfasına dön