Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

ÜSTTEKI ÜYEYI BANLAYABILMEK IÇIN BI BAHANEE BULALIM

Forum içinde eğlenceli vakit geçirmek için hep birlikte oynayabileceğimiz çeşitli oyunlar. Hadi bakalım oynar mısınız bizimle?
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

kahve almadığın için baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
:cheesygrin: :cheesygrin: :no2:
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

aklıma gelmişken zamanında beni köpeklerden koruyamadığın için baaannn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

yuhhh beee sana ne diyim bilmem ki bire nankör kendimi köpeklere siper ettim gardaşım asıl sen beni elimde poşetler o 3 köpeğin ortasında bırakıp tepelerden yürüdüğün için sana baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

tepeden yürüdümde nolduu ben çitlere güvendim ama yarı yolda çitler bitti ayyy o anı hala unutamıyorum felaket bi gündü o amcaya bişey derdim amma susayım :bidibidi_msn5:

beni o köpek dolu yollara cıkardığın için baaaaaaaaannnn :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

bak uyumaya gitcem sana laf yetiştirmekten gidemiyom ben mi çıkarmışım sigarası biten allahın dağında canı cips istiyen benmiydim hem amcaya niye kızıyon adam ısırmaz dedi ama tabi sen köpeklerden nası korktuysan onlarda anladı tabi bırakmadı peşimizi senin yüzünden o gün çamura saplandığım için bir ilk yapıyor ve kendimi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanlıyorummm iyi gclr
Resim
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :banana: :banana: :banana: :whip:
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

bey_mer yazdı:bak uyumaya gitcem sana laf yetiştirmekten gidemiyom ben mi çıkarmışım sigarası biten allahın dağında canı cips istiyen benmiydim hem amcaya niye kızıyon adam ısırmaz dedi ama tabi sen köpeklerden nası korktuysan onlarda anladı tabi bırakmadı peşimizi senin yüzünden o gün çamura saplandığım için bir ilk yapıyor ve kendimi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanlıyorummm iyi gclr
vay be benim yüzümden biri kendini banladı helal olsun bana :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

gurur duyuyo bide yarabbim :x
sebebli sebebsiz crazyi baaaaaaaaaanlıyom varmı gardaşım ötesi :D :!:
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

ay seni banlamaya kıyamıyorum sen kiiiiiii kendini banlamış üyesin :lol2: :lol2:

bide ben banlarsam kaldıramassın :bidibidi_msn5:
Kullanıcı avatarı
gusselim33

Mesaj gönderen gusselim33 »

crazy hala uyanmadığın ve foruma gelmediğin için bannnn :twisted:
SaDeCe GüLüMSe :)

[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/16564/avatar%282%29.jpg[/img][/url]

“Oyun Oynayalım Mı?” sayfasına dön