Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Tecavüz Edilen Kadın Öldü

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Tecavüz Edilen Kadın Öldü

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Amasya’nın Merzifon Ilçesi’nde 14 gün önce evinde üç kişinin tecavüzüne uğrayan 80 yaşındaki Ş.C. kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi’nde solunum yetmezliğinden öldü.
Resim
Merzifon’un Hacıbalı Mahallesinde yalnız başına yaşayan Ş.C, 14 gün önce kapısını kırarak evine giren 3 kişi tarafından kaçırılarak boş bir araziye getirildi.

Burada tecavüz edilen yaşlı kadın, sabah çocuklar tarafından bitkin halde bulundu ve Merzifon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ş.C., ifadesinde kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini, ancak isimlerini bilmediğini söyledi. Polis Ş.C.'nin verdiği eşkal doğrultusunda 17 yaşındaki M.K’yi gözaltına aldı.

M.K ifadesinde, kadına tecavüz ettiklerini itiraf etti. “Olay günü çok alkollüydük. Pişmanım” dedi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada Ş.C.'ye tecavüz edenlerden 25 yaşındaki A.K ile 22 yaşındaki E.C ise tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Sabaha kadar tecavüz edilen yaşlı kadın ise durumunun ağırlaşması üzerine 10 gün önce Samsun Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Rahimde kanama meydana geldiği için ameliyat edilen Ş.C. yoğun bakım servisinde gözetim altında tutuldu. Ancak Ş.C. dün gece saat 21.00’de solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

BIDIBIDI yorum yapmış yazdı:Şerefsizler, onunkiler bununkiler, şununkiler.. yazık.. Ölmeden çekeceği varmış :barfy:
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

dıyecek bır soz bulamıyorum vıcdansız hayvanlar ınsan degıl onlar ya olamazlarda
Kullanıcı avatarı
*CICIKIZ*
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen *CICIKIZ* »

yazık yaa yazıkkk..... Allah cezalarını versin :flaming: :flaming:
Resim

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

Resim
ResimTAKLITLERIMDEN SAKININ Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

... bu kadını bu hale getırenlere ne yapılamsı gerektıgını yazmıstım...

taksım meydanından sonra isytanbuldakı butun meydanları gesdırellım.. :sniper: :rifle:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin

“Arşiv” sayfasına dön