Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye
eğleniyomusun, ya biz orda yorum yaptıkça masamdaki herşey uçuşuyo, tanımadığım bi böcek sıçradı dün nerden geldiini bilmiyom ama üstüme uçacak gibi bi hali vardı, sonra duvarda notlar buluyorum, kendi yazdığım notlar ama yinede duvarda ne işi var diye şaşırmadan duramıyorum falan su perisi, bizim halimiz nicoldusu_perisi yazdı:denizindibi doğru söylüyor
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni![]()

sende daha dalga gec emi
bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm

gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye
="cr@zy.pl@yer"]sende daha dalga gec emibak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
ya yemin ediyorum gece dışarda duruyodum ablamı bekliyorum, yokuş aşşağı bi ayak sesi geliyo ama gelen giden yok, sonra bi karartı iniyo yokuştan , ablam değil simsiyah giyinmiş bi kadın , allah ablamın yardımcısı olsun dedim kaçtım içeri

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye