Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

İşte BIDIBIDI MEKANI. Gelin dostlar, buyrun sohbete.
Serbestçe Konuş, Paylaş, Dinle, Söyle.
Kullanıcı avatarı
su_perisi
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesaj gönderen su_perisi »

tamam gece gelirim inşallah.. en son girdiğimde vardı o sesler şuan zaten duyamam kolonlar takılı değil..
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

su_perisi yazdı:denizindibi doğru söylüyor
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni :)
eğleniyomusun, ya biz orda yorum yaptıkça masamdaki herşey uçuşuyo, tanımadığım bi böcek sıçradı dün nerden geldiini bilmiyom ama üstüme uçacak gibi bi hali vardı, sonra duvarda notlar buluyorum, kendi yazdığım notlar ama yinede duvarda ne işi var diye şaşırmadan duramıyorum falan su perisi, bizim halimiz nicoldu :lol2: :lol2: sen daha eğlen :lol2:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
su_perisi
Gelişen Üye
Gelişen Üye

korku bölümünü isteyen siz değilmisiniz arkadaşlar
korkmak istediniz korkuyorsunuz işte :lol: :lol:

kendi düşen ağlamaz :bigsmile:
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

sende daha dalga gec emi :lol2: bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm :curtain:
Kullanıcı avatarı
su_perisi
Gelişen Üye
Gelişen Üye

bana müsade iyi eğlenceler arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

su perisi daha korkacaktık nereye gidiyosun

Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

="cr@zy.pl@yer"]sende daha dalga gec emi :lol2: bak akşam noldu denizindibi anlatıyım ciddi oldu ama..
gece 3 falandı yattım tam dalıcam arkamda bi nefes hissettim döndüm kimse yok töbe yarabbim dedim tekrar kapattım gözlerimi bu defada sanki odada biri geziyo gibi oldu hemen kaldırdım kafamı yine kimse yok allaım dedim neler oluyo o an bildiğim bbütün duaları okudum hatim indirecektim nerdeyse sonrada taktım telin kulaklığını müzik dinleyip uyudum artık ses falan olduysada duymadımm :curtain:

ya yemin ediyorum gece dışarda duruyodum ablamı bekliyorum, yokuş aşşağı bi ayak sesi geliyo ama gelen giden yok, sonra bi karartı iniyo yokuştan , ablam değil simsiyah giyinmiş bi kadın , allah ablamın yardımcısı olsun dedim kaçtım içeri :bidibidisun18:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

yuuhh yanii ablanı bıraktıysan sen bizide adada bırakırsın :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

="cr@zy.pl@yer"]yuuhh yanii ablanı bıraktıysan sen bizide adada bırakırsın :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya akşama kadar ablammı uğraşıyo burda, biz uğraşıyoz o yüzden şaslı dedim ben kaçtımmm napiim orda kalıp delirsemiydim :bidibidisun13:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

ben seni delirtecem az kaldı cumartesi akşamına cok hain planlarım varrr bu arada imzam nasıl bayıldım şu kadına yaa harika gözüküyo demiii :mrgreen: :bidibidi_msn11:

“Bidibidi Muhabbet” sayfasına dön