Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
[BITTI] HIKAYEMI TAMAMLA
-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

süpersin başka bişe diyemiyorum sana, nedenmi, beni başkası ile karıştırmana hic şaşırmıyorum. sen kimden bahsettiginin farkindamisin, ben halaa kendi dükkanimda calışıyorum, hic bir zaman senin babanın yanında calışmadim, güzelim sen bi hastaneye git, bi doktora gözük, sen kimi aradıgını biliyormusun?
yanlış kişi yanlış numara...
yanlış kişi yanlış numara...
-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

ben gene sölüyorum canım, sen karıştırıyorsun, ben hic bir zaman sana ihanet etmedim, cunku sen benim gözümün degil, GÖNLÜMÜN GÜZELIYDIN, gözümün olsaydin o zaman sana ihanet eder seni aldatirdim. ama yapmadim. dedigim gibi karıştıyorsun, bu arada ben bugune kadar azıma bir lokma haram sokmadim, hic kimsenin parası ile iş yapmadim, kendim kazandım herzaman, diyorum sana karıştırıyorsun, sen gitte başkaları ile alay et baskalari ile dalga gec...
-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

aradan tam 10 sene gecmişti, ve birgun kapı caldı, oğlum kapıyı actı ve gelip baba bi kadın seni soruyor dedi, eşimde yanımdaydı, ben kalktım ve eşimde geldi ardımdan, kucagında kücük kızımızda vardı, kapıya dogru gidiyordum ve karşımda tanımadıgım bir kadın,
-- buyrun beni sormuşsunuz
-- tanımadınmı beni ?
yuzune dikkatlice baktım ve karşımda duran kadın , onun olması imkansız demek geliordu icimden ama karşımdaki oydu, ama bu kadar yaşlanması bu kadar çökmesinin sebebi neydi, iceri buyur ettim, iceri gectik ve oturmasını söyledim, hepimiz oturduk. O arada karıma olayları anlattım, hic bi şekilde kötü bi tepki vermedi, sadece dönüp
-- neden geldiniz hanfendi ? diye sordu. Onun cevabi ise
-- benim sizi...
-- buyrun beni sormuşsunuz
-- tanımadınmı beni ?
yuzune dikkatlice baktım ve karşımda duran kadın , onun olması imkansız demek geliordu icimden ama karşımdaki oydu, ama bu kadar yaşlanması bu kadar çökmesinin sebebi neydi, iceri buyur ettim, iceri gectik ve oturmasını söyledim, hepimiz oturduk. O arada karıma olayları anlattım, hic bi şekilde kötü bi tepki vermedi, sadece dönüp
-- neden geldiniz hanfendi ? diye sordu. Onun cevabi ise
-- benim sizi...