Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Sizce Basörtüsü Üniverisitelerde Serbest Olmalı mı?

Ücretsiz Anket Oluşturun , BidiBidi Üyelerinin Nabzını Yoklayın , Sorularınıza Cevap Bulun , Adımınızı Ona Göre Atın.Değerli üyelerimizin açtığı anketleri burada topluyoruz.

Evet
56
86%
Hayır
9
14%

Toplam oy: 65

Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Size göre üniversitelerde başörtüsü serbest olmalımı?

Fikirleriniz,düşüncelerinizi buarada bizlerle paylaşmanızı bekliyorum
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
sevecen
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen sevecen »

çok sacmaa bi yasak ben türban takmıyorum ama bu yasağa çok tepkiliyimm :evil:
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
İletişim:

Bende bu konuya ne zaman cevap yazılacak diye bekliyodum. :melek:

Bende kapalı,başı örtülü biri degilim ama bende ister üniversitlerde olsun, ister liselerde olsun isterse resmi kurumlarda ve kuruluşlarda olsun her yerde basörtüsü serbest olmalı.Ya Türkiye Cumhuriyeti'nin halkı müslüman.Müslüman olan bir ülkede basörtüsü yasak olması bence çok ama çok sacma....

Herseyin bi sınırı vardır tabi üniversiteye giderken,işe giderken çarsaf giyinip gidecek hali yok insanların sadece normal bi şekilde baglanmış bir basörtüsünü(eşarp) kime ne zararı var anlayamıyorum...

Kesinlikle ama kesinlikle bence basörtüsü serbest olmalı.Madem özgür bir ülkede yaşıyoruz o zaman bırarksınlardan(muhalefet :kızgın: ) herkes istegi yerlere istegi kıyafetle girebilsin...
&
Kullanıcı avatarı
selin44
Bilinen Üye
Bilinen Üye
İletişim:

Mesaj gönderen selin44 »

tabiki serbest olmalı bundan daha doğal birşey yok sonuçta insanlar inançları gereği örtünüyorlar :oops: :oops:
Resim
Resim
Resim
ayşegül44
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen ayşegül44 »

bencede serbest olmalı. üniversiteye bikini ile girilsin deseler kabul eder di ama. her dine saygınız varda kendi dininize niye saygınız yok.
ahmetcannn
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

başörtüsü

Mesaj gönderen ahmetcannn »

ben bir öğrenci olsamda bende karşıyım bence herkes heryere istediği gibi gidebilmeli hem başörtüsü takanlar inançları emrettiği içim takıyolar benim annem başörtüsü takıyor bir kere arkadaşımın doğum günü vardı anem askeriyeye giremediği için bende arkadaşımın doğum gününe gidemedim bence böyle yasaklar hemen kaldırılmalı bu yasak çook saçma
ahmetcannn
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

akpye kapatma davası

Mesaj gönderen ahmetcannn »

dün herkesin bildiği gibi akpye kapatılma davası açıldı gerkçesi ne ??? tabi ki basörtülüler mağdur deil ondan diyelim ki akp kapatıldı bu sefer yeni cumhurbaşaknı ve başbakan seçilecek bu daa otamatik olarak chp nin iktidar olacak chp türbanı yine üniversitelere girdirmiyecek böylece ülkemiz ekonomik krize girrecek sonunda ne olacak ülkemiz zarara uğruyacak bu planı yapanlar ülkeye büyük zarar verecek :twisted: :twisted:
ELAAA
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen ELAAA »

Bencede çok saçma turban heryerde serbest olmali sonuçta musluman bi ulke, hem turbani takinca ne oluyo kime ne zararlari varki! Ben fransada yasiyorum ve inanin burdaki insanlara turbanin yasak oldugunu soyleyince çok sasiriyolar!
Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa...
mavili
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen mavili »

ben baş örtülü bir öğretmenim,bu yasaklar yüzünden kendimi ikinci sınıf vatandaş gibi hissediyorum.bu güne kadar örtüm kimseye zarar vermedi,insanların saçma korkusuna anlam veremiyorum.şu yalan dünyada bizimle uğraşmanız yetmedi mi? :cry:
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
İletişim:

mavili yazdı:ben baş örtülü bir öğretmenim,bu yasaklar yüzünden kendimi ikinci sınıf vatandaş gibi hissediyorum.bu güne kadar örtüm kimseye zarar vermedi,insanların saçma korkusuna anlam veremiyorum.şu yalan dünyada bizimle uğraşmanız yetmedi mi?
Haklısın kardeş ne diyebilrim.Bence o tür düşünenler ikinci sınıf insanlar.Örtünün kime ne zararı olabilir ki dinimiz bir emri ve bunu aslında her müslüman yapmalı ama işte...Onlar bu yalan dünyada ugrasyorlar Bırakalım ugraşssınlar ugraşabildikleri kadar ama bir gün bu yalan dünyadan göçüp gidecegiz,hesap sorgu günü görecegiz başörtüyle dinizmle ugraşanları!Allahta onlara Ahirette hak ettikleri cezayı verecek diye beklyerek sabr ediyoruz
&

“Üye Anketleri” sayfasına dön