Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Göz Renginize Göre Kişiliginiz
Göz Renginize Göre Kişiliginiz
Mavi gözlü insanlar:durağan olmayı sevmeyen,enerji dolu,karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelişmiş olan,eli açık,değişimlerin kendilerini korkutmadığı kişilerdir.Biraz hayalperesttirler.bu yapıları nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanırlar.
Siyah gözlü insanlar:olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan,disiplinli düzenli kişilerdir.duygu yüklü olan bu insanların,gerek sevgisi,gerekse de kindarlığı oldukça çok güçlüdür.onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler.
Yeşil gözlü insanlar:sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapıları vardır.kırıcı olmamaya çok dikkat ederler.çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir.bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler.
Gözleri Ela olanlar:sezgisel güçleri yüksektir,oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardır.gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur.aslında çok daha yumuşak başlı,daha anlayışlı olmaları gerekmektedir.
Kahverengi gözlü insanlar:aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler.bir kötü yönleri de her yerde sırlarını açıklamalarıdır.dünyaya kapalı gözlerle bakarken adeta,gerçekte hayal kırıklıkları yaşamamaları realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardır.
Siyah gözlü insanlar:olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan,disiplinli düzenli kişilerdir.duygu yüklü olan bu insanların,gerek sevgisi,gerekse de kindarlığı oldukça çok güçlüdür.onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler.
Yeşil gözlü insanlar:sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapıları vardır.kırıcı olmamaya çok dikkat ederler.çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir.bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler.
Gözleri Ela olanlar:sezgisel güçleri yüksektir,oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardır.gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur.aslında çok daha yumuşak başlı,daha anlayışlı olmaları gerekmektedir.
Kahverengi gözlü insanlar:aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler.bir kötü yönleri de her yerde sırlarını açıklamalarıdır.dünyaya kapalı gözlerle bakarken adeta,gerçekte hayal kırıklıkları yaşamamaları realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardır.
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!

Re: göz renginize göre kişiliginiz
GökkUşAgI yazdı:
ay gene ben..

[align=center][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/10774/bukadarmzorbe7.gif[/img][/align]
bu bana pek uymuyor tek uyan yanı asabi olmam...yoksa insanları çok çabuk kırarım...
bu bana pek uymuyor tek uyan yanı asabi olmam...yoksa insanları çok çabuk kırarım...

BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM

tam beni tarif etmis bir yerden tanisiyormuyuz ki ne
tam beni tarif etmis bir yerden tanisiyormuyuz ki ne

[img]http://www.bidibidi.com/FORUM/images/imza/imza8.jpg[/img]
- tolgavolkan44
- İletişim:
çok güzel bir bilgi
bu güzel bilgiyi paylaştığın için çok teş.Bu tür bilgileri hep paylaş
Re: Göz Renginize Göre Kişiliginiz
GökkUşAgI yazdı:
güzel paylaşım sağol..
ama ben bu gurur meselsine katılmıyorum bende tam tersi..
- tolgavolkan44
- İletişim: