23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
aslında ben şunu öğrendimm bütün aşklarr yalann allah aşkı dışında...insanlar birbirini seviyo ama aslında onların yaptıkları sevmeyi öğrenmekk..şu saatten sonra daha dikkatli olmak lazımm bence..
gülyabani yazdı:bi gün kaçacak bi delik ararsın ama...bilemiom bulabilir misin??
pek sanmıom yaa aşk bana göre değil
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum
aşk dünya nın en güzel şeyidir yani seni hayata bağlıyan sabah kalkmanı allah ım iyiki o var demektir bence seni yaşama bağlayan tek şey,dir ama gittiğinde ise seni ölüme terk eden arkadasına bile dönüp bakamayan vefasız bişeydirr şimdi aşk ister misin istemez misin gerçi sen istesende istemessende o gelip buluyo seni elinden bişey gelmez kiiii
ask sonu olmayan bi tutkudur birine baglanır kalırsın iyimidir kötümüdür onu bilemiyecem ama ne kadar iyirse o kadr da kötü yanı vardı tabi ask oldugun kişiye baglı kuzen sanada tavsiye etmem sana kıyamam bilirsin
asi_yurek yazdı:ask sonu olmayan bi tutkudur birine baglanır kalırsın iyimidir kötümüdür onu bilemiyecem ama ne kadar iyirse o kadr da kötü yanı vardı tabi ask oldugun kişiye baglı kuzen sanada tavsiye etmem sana kıyamam bilirsin
ehi
bu arada benden habersiz nereye kaçtınız
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum