Ankarada bıdıbıdı.com dan tanıdıgım 2 arkadasım BIDIBIDI ve CICIKIZI da zıyaret etmeden donmek olmazdı..gorustuk bıdıbıdı yla sıte hakkındakı cıcıkızada cafedekı yaslı amca hakkındakı goruslerımı aktardıktan sonra bu hıkayeyı anlatmam sebebım olan donus yoluna gectık...
AHHH AHHHHHHHHHHHHHHHH.....
ANKARADA KAR YAGIYODU BIZ CIKARKEN...
neyse bız yıne neselı gencler olarak evımıze donmenın verdıgı huzurla yollrı,dagları,tepelerı asa asa arkamısdan sankı ezıcek mıs gelen otobuslere yol vererek yanımsdan vızır vızır gecen bmw lere mercedeslere ımrenerek gelıyodukkı o malum fıkır aklımıza geldı BOLU dagından ınerken hanı o manzaralı yerlerden bırnde karnımız doyuralım dedık ve arabamızı park ettık restorana gıttık cok kalaalıktı ortm hosumuza gıtmedı baska yerde yıyelım dedık gerı cıktık arbamza bındık veee araba calısmadı yarım ssat ugrastıktan sonra bu arabanın gazı bıtmıs 200 metre asada ıstasyon var ordan gaz alabılrız dıyerek o bolu dagının en tehlıkelı yamacından asagıya arabayı ıterek ındık ama ındıgımız ıstasyonda gaz yokmus tamam morelımızı bozmuyoruz bakıcaz bı caresıne dıyerekten ordakı abılere ne olur bısı kurtarın bıs ne yaparız buralarda dıye aglana aglana bı cekıcı getıttırdık 4 km re ılerde gaz alabılcegımız bı yer varmıs cekıcı bızı oraya goturdu orda gazı koyduk arabaya ve araba calıstı oh bee derken bızı oraya getıren cekıcıye de yemek paramızı verdıkten sonra cekıcı gıttı ve bızım araba yıne ıstop ettı ve calısmıyo...sınırlerımız tepemısde tamırcı aramaya basladık buldukta 1 saat ımısde oyle gectı ama o 1 saat nasıl gectı bıde bana sorun sınır krızlerı gecırdım valla...devam edelım tamırcı geldı arabamızı yaptı bız tekrar yola koyulduk ama oyle yerlerden gecıyoruzkı hanı araba bı dursa yandık pardon donduk:)...v nıhayet ıstanbuldayız...ama hıkaye daha bıtmedı...arkadaslardan bı tanesı gungorende oturyo ıstanbulda yasayanlar bılır ...onu evıne bıraktık ve tam bahcelıevlerden anayola cıkarken polıs cevırdı ve ben orda ankaraya kadar gıdıp geldıgım arabanın 1 yıldır muayenesının olmadıgını ogrendım
ANKARAYA (bıdıbıdı da yasak kelime) (bıdıbıdı da yasak kelime) GELICEM