Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
çorlulu alı pasada kı kahvaltı
çorlulu alı pasada kı kahvaltı
...cıckız zeytınler ve domatesler senden cıceklı ekmek benden ,sıyah beyaz da hos geldı sefalar getırdı...sohbettte ondan

- siyahbeyaz
- KARA LISTE

Re: çorlulu alı pasada kı kahvaltı
sTRaLiS yazdı:...cıckız zeytınler ve domatesler senden cıceklı ekmek benden ,sıyah beyaz da hos geldı sefalar getırdı...sohbettte ondan![]()
Allahhhh önce yemek yiyelim sonra sohbet ederiz
Bu arada biz geçen gün yanımızda simit börek filan götürdük çayla beraber bi güzel yedik.
üstünede bi nargile ohhhh yani..
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
- siyahbeyaz
- KARA LISTE

-
içimdeki çocuk
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

- siyahbeyaz
- KARA LISTE

içimdeki çocuk yazdı:oo valla olayı abartmışsınız afiyet olsun ne diim. ama bu kahvaltı değilmiydisTRaLiS yazdı:afıyet olsun..bence mangal yakalım ...ne gıusel olur soyle sısler falan![]()
![]()
Seni çağırmadık diye kıskanma hemen
hem biz kahvaltıdan sonra öğle yemeği hazırlığı yapıyoz...
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
-
içimdeki çocuk

çatladım şimdi nolcaksiyahbeyaz yazdı:içimdeki çocuk yazdı:oo valla olayı abartmışsınız afiyet olsun ne diim. ama bu kahvaltı değilmiydisTRaLiS yazdı:afıyet olsun..bence mangal yakalım ...ne gıusel olur soyle sısler falan![]()
![]()
Seni çağırmadık diye kıskanma hemen![]()
![]()
hem biz kahvaltıdan sonra öğle yemeği hazırlığı yapıyoz...
napim bende geliyom demedim zaten afiyet olsun dedik bişey mi dedik yani
yetinmeyi bilirmisin sana verdiği kadarıyla hayatın hoş bilsen de bilmesen de yara bere içinde bu yollardan geçeceksin...
-
içimdeki çocuk