Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Bolu dagını feth ettık

İşte BIDIBIDI MEKANI. Gelin dostlar, buyrun sohbete.
Serbestçe Konuş, Paylaş, Dinle, Söyle.
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Bolu dagını feth ettık

Mesaj gönderen sTRaLiS »

Gecen pazar aksamı bı ankara maceram oldu sızlerle paylasmak ıstedım... 4 kafadar ankaraya dogru bı uzanalım cumhurbaskalık secımlerı ulkenın son durumu gıdısatmız hakkında bıde yakından takıp edelım dedık ankaranın yollarına dustuk gıderken hersey cok guzel gırgır samata guzel bı yolculuk ve ankaradaydık...

Ankarada bıdıbıdı.com dan tanıdıgım 2 arkadasım BIDIBIDI ve CICIKIZI da zıyaret etmeden donmek olmazdı..gorustuk bıdıbıdı yla sıte hakkındakı cıcıkızada cafedekı yaslı amca hakkındakı goruslerımı aktardıktan sonra bu hıkayeyı anlatmam sebebım olan donus yoluna gectık...

AHHH AHHHHHHHHHHHHHHHH.....

ANKARADA KAR YAGIYODU BIZ CIKARKEN...

neyse bız yıne neselı gencler olarak evımıze donmenın verdıgı huzurla yollrı,dagları,tepelerı asa asa arkamısdan sankı ezıcek mıs gelen otobuslere yol vererek yanımsdan vızır vızır gecen bmw lere mercedeslere ımrenerek gelıyodukkı o malum fıkır aklımıza geldı BOLU dagından ınerken hanı o manzaralı yerlerden bırnde karnımız doyuralım dedık ve arabamızı park ettık restorana gıttık cok kalaalıktı ortm hosumuza gıtmedı baska yerde yıyelım dedık gerı cıktık arbamza bındık veee araba calısmadı yarım ssat ugrastıktan sonra bu arabanın gazı bıtmıs 200 metre asada ıstasyon var ordan gaz alabılrız dıyerek o bolu dagının en tehlıkelı yamacından asagıya arabayı ıterek ındık ama ındıgımız ıstasyonda gaz yokmus tamam morelımızı bozmuyoruz bakıcaz bı caresıne dıyerekten ordakı abılere ne olur bısı kurtarın bıs ne yaparız buralarda dıye aglana aglana bı cekıcı getıttırdık 4 km re ılerde gaz alabılcegımız bı yer varmıs cekıcı bızı oraya goturdu orda gazı koyduk arabaya ve araba calıstı oh bee derken bızı oraya getıren cekıcıye de yemek paramızı verdıkten sonra cekıcı gıttı ve bızım araba yıne ıstop ettı ve calısmıyo...sınırlerımız tepemısde tamırcı aramaya basladık buldukta 1 saat ımısde oyle gectı ama o 1 saat nasıl gectı bıde bana sorun sınır krızlerı gecırdım valla...devam edelım tamırcı geldı arabamızı yaptı bız tekrar yola koyulduk ama oyle yerlerden gecıyoruzkı hanı araba bı dursa yandık pardon donduk:)...v nıhayet ıstanbuldayız...ama hıkaye daha bıtmedı...arkadaslardan bı tanesı gungorende oturyo ıstanbulda yasayanlar bılır ...onu evıne bıraktık ve tam bahcelıevlerden anayola cıkarken polıs cevırdı ve ben orda ankaraya kadar gıdıp geldıgım arabanın 1 yıldır muayenesının olmadıgını ogrendım :mrgreen: yaa...polıs geldı ıyı gecelr gencler ehlıyet ruhsat falan...derken bu arabanın muayenesı yok arabayı baglıyoz demezmı ben artık olumsuzluklara oyla alısmısımkı cok rahat bı sekılde abı ısmın ne dedım oda orhan dedı ve dedımkı orhah abı boyle boyle bız bolu dagının feth ettık ordan gelıyoruz sende sımdı bu arabayı baglarsan son nokta olur...dedım...oda bana arabaya bın kendı cezanı kendın kes dedı ve cebımdekı son ytl lerımı de aldıktan sonra benı gonderdı..arabaya bındım ve abartmıyorum bahcelıevlerden avcılara kadar guldum : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ANKARAYA (bıdıbıdı da yasak kelime) (bıdıbıdı da yasak kelime) GELICEM :)
:arrow:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Geçen Pazar Akşamı bi maceram oldu, bende sizlerle paylaşmak istedim..

Bizim sitemizin biricik yöneticisi kalkmış şehrimize gelmiş, iyi hoş gelmiş sefalar getirmiş, fakat kısıtlı bir zamanda ,

"arabamız bozuk durdulmayalım da, sizi şöle yol kenarından görüp gidelim" dercesine ben diyim 10 dakka, siz diyin 5 dakka bir zaman ayırabilmiş. AAA.. bunada şükür.. Ayırabilmiş yani.. :roll:

Nese efem, biz de, daha önce hiç tanışmadığımız fakat bidibidi sitesi ile geliştirdiğimiz, kaynaştırdığımız arkadaşlığımızı dostluğumuzu, şöyle yüzyüze tanışıp, konuşup, görüşmek pekiştirmek derdinin yanı sıra, misafirimizi elimizden geldiği kadar, büyüklerimizden görüp geçirdiğimiz kadar ağırlama hevesiyle yanıp tutuşmaktayız.

Evet efendim, fazla ayrıntıya girmeden, o geceyi anlatmaya başlıyorum,

"Ben Istanbula gidince Haber Veririm" sözlerinin ardından ne bilirdim Yürüyerek Gideceklerini.. :mrgreen:

Akşam Oldu, telefonum çalmaz,
Gece Oldu , telefonum yine çalmaz,

Nese Bi ara Görüştük,
Artık o sırada, Çekicinin Üstünde miydi :shock:
Tamircinin Yerinde miydi,
Yamaçların Fatihi miydi Bilinmez..

Ben Yattım Kalktım Rüyalar Gördüm.... :komik:

Of Of, ya ama kötü olmuş be...

Şaire sormuşlar, Ankara'nın En Çok Neyini Beğeniyor, seviyorsun?
- Istanbula Dönüşünü Demiş... (herhalde STRALiS'e rastlamadı daha :biggrin2: )

sTRaLiS yazdı:oda bana arabaya bın kendı cezanı kendın kes dedı ve cebımdekı son ytl lerımı de aldıktan sonra benı gonderdı.

:clap:

Neyse, Stralisin cümlesinin en sonunda HER ZAMAN , DEVAMLI olarak Gelirim Anlamı var, bunuda belirteyim, yani kötü bir anlam taşımıyor..

Gerçi taşısada yerinde olurmuş :mrgreen: :lol2:
Kullanıcı avatarı
*CICIKIZ*
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen *CICIKIZ* »

efendiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
geçennnn pazaarrrrrr :D :D :mrgreen:

stralis Ankara ya gelecem diye tutturmuştu.
stralis gelme diom boşver kal ist de ne işin var diom yok... illa gelcem
(bi kere Ankaranın içinden geçti de elektriklerimiz kesildi :mrgreen: :mrgreen: )
efendime söleyim nese geldi Ankara ya.. bizim mekanda ben deyim 5 dk siz deyin 3,5 dk oturduk--- galiba :? :? :?
çayı bile fondip yaptı :shock:

yani kısacası yanımdan böle kocaman bişe geçtiğini hatırlıom sadece.. :mrgreen:

karşı masadaki güsel kızla da tanıştıramadım :ağla: :ağla:

ben ne bilim bolu dağıyla randevusu olduğunu :| bilseydim daha erken yollardım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ama dönüş maceralarını okurken jelibon yemek de hoş oldu doğrusu :mrgreen: :mrgreen: :smile3:
Resim

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

Resim
ResimTAKLITLERIMDEN SAKININ Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

ben ne bilim bolu dağıyla randevusu olduğunu bilseydim daha erken yollardım
:mrgreen:
misafirimizi elimizden geldiği kadar, büyüklerimizden görüp geçirdiğimiz kadar ağırlama hevesiyle yanıp tutuşmaktayız.
cıcıkız,bıdıbıdı su yukarda yazanı cıddı cıddı uyguladı ama ıste zamanım yoktu...ama ınsalllah bıdahakı sefere daha gusel olucak...tabı ben ankaraya gelırsem :)

gulmekten yazamadım hee...en komık olan da ne

bılıyomusunuz...Gokkusagı paylasım ıcın tesekkur etmıs...bende sana

tesekkur ederım...bı gun bolu dagında kalırsan bena ulasmaya calıs

bende 3 usta 2 cekıcı numarası mevcut yardımcı

olurum.. ...: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

sTRaLiS yazdı:Gokkusagı paylasım ıcın tesekkur etmıs...bende sana

tesekkur ederım...bı gun bolu dagında kalırsan bena ulasmaya calıs

bende 3 usta 2 cekıcı numarası mevcut yardımcı

olurum.. ...:
sagol stralis ben almayayım...ya gecenn 2ydi uykumda gelmsti dedm simdi tesekr eym sabah cvp yazrım dedim ama...

gecmis olsun stralis..
sTRaLiS yazdı:ama ınsalllah bıdahakı sefere daha gusel olucak...
ama ben kıskandım sizi...bidahi sefre banada haber verin aglarım yoksa sitenn admini ve 2modu var ben yokum :(
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
Resim
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
Kullanıcı avatarı
gülyabani

Mesaj gönderen gülyabani »

bıdıbıdı yaff insan bi haber verir dimi stralis geliomuş die :( bende burdaydım stralis yaff.. :D nese hoş gelmişsin de pek gidememiş gibi görünüyosun.. geçmiş olsunn :lol:

“Bidibidi Muhabbet” sayfasına dön