Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

sinema seyircisi neden az ?

Cevabını Bulamadığınız Sorular, Zeka Soruları, Bilmeceler, Bulmacalar... Kısacası aklınıza takılan her şey burada cevap buluyor.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

sinema seyircisi neden az ?

Mesaj gönderen cr@zy »

Sinema seyircisi neden az? Malum tiyatro seyircisinin azlığının yanında sinama seyirciside az.arkadaşlar bunun nedenleri sizce neler???
Kullanıcı avatarı
white_angel
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen white_angel »

Bence bu insanların kendilerine değer vermeleriyle alakalı diye düşünüyorum. sinema veya tiyotra alışkanlığı kazanmış insanların hayata bakış açıları , olaylar karşısındaki tutumlarının çok daha farklı olduğunu farkedeceksiniz.Seyirci azlığının nedenini bende dvd veya internetten indirme , izleme tarzı alternatif şeylere bağlıyorum ama o dev ekranda , herkesle birlikte gülüp herkesle birlikte ağlayacabiliceğiniz, tıklım tıklım dolu sinema veya tiyatro salonlarının esere farklı anlamlar yüklediğinin farkına varalım

bu arada gercekten cok güzel bi soru yöneltmişsin cr@zy.pl@yer tebrik ederim...
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Sinema tiyatro bir bakış açısı , bir yaşam tarzıdır ve bilindiği üzere kültürel faaliyetlerdir.

Azlığı ise yukarıdaki sebeplerin yanısıra Ülkemizde ekonomik nedenlere daha çok bağlı diye düşünüyorum.

Genel bir cevap aranıyorsa , Ekonomik nedenler , Teknolojinin getirdiği imkanlar tiyatroyu ve sinemayı etkiliyor diye düşünüyorum.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

söylediğiniz nedenlere katılıyorum haklısınız özellikle evet ekonomik nedenlerden kaynaklanıyo
fakat buda bir gercekki
Türkiye'de iyi film değil, popüler film seyrediliyor..
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Bende bIdIbIdI gibi düşünüyorum ekonomik nedenler ve teknolojinin gelişmesi insanları bu tür sosyal ortamlardan uzaklaştıryor.
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

bence bunun ekonomiyle alakası yok çünki bir bilet 10 ytl bi düşünün bazen ne gereksiz şeylere ne paralar veriyoruz ayda 10 ytlmi belimizi büküyo anlamıyorum.ben sinamayı bi eğlence olarak görüyorum.ayrıca dünki gördüğüm manzaradanda anladığım kadarıyla sinamaya rabet oldukça çok.

_
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

evet muro ya rağbet cok arog 'ada öyle fakat bu filmlerdeki oyuncular popüler olduğu için giden cok fakat nice harika filmler var rağbet görmeyen
Kullanıcı avatarı
selin44
Bilinen Üye
Bilinen Üye
İletişim:

Mesaj gönderen selin44 »

internetten kaynaklanıyor bence şimdi herkes filmleri indirior kimse gitmeye gerek duymuor :? :arrow:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

bence sinema ve tiyatro izleyicisinin rahatlığından kaynaklanıyor, türk toplumu olarak bizler rahat insanlarız , en ufak bi sebep mesela tiyatro salonunun her yerde olmaması istediğin anda sinema salonu bulunanamaması ulaşım zorluğu en büyük etken, bunun yanı sıra tabiki ekonomik sebepler çok fazla ön planda, paran yoksa otobüse binmek yada kendi aracınla sinemaya gitmek şimdilerde elit tabaka haricinde herkes için bir lüks aynı zamanda bilet fiyatlarınıda düşünürseniz , ekonomik sebepleri başta saymamak mümkün değil, aynı zamanda ülkedeki tiyatro salonlarının sayısıda çok önemli bence .
ResimResim

“Cevap Arıyorum” sayfasına dön