Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
sinema seyircisi neden az ?
sinema seyircisi neden az ?
Sinema seyircisi neden az? Malum tiyatro seyircisinin azlığının yanında sinama seyirciside az.arkadaşlar bunun nedenleri sizce neler???
- white_angel
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Bence bu insanların kendilerine değer vermeleriyle alakalı diye düşünüyorum. sinema veya tiyotra alışkanlığı kazanmış insanların hayata bakış açıları , olaylar karşısındaki tutumlarının çok daha farklı olduğunu farkedeceksiniz.Seyirci azlığının nedenini bende dvd veya internetten indirme , izleme tarzı alternatif şeylere bağlıyorum ama o dev ekranda , herkesle birlikte gülüp herkesle birlikte ağlayacabiliceğiniz, tıklım tıklım dolu sinema veya tiyatro salonlarının esere farklı anlamlar yüklediğinin farkına varalım
bu arada gercekten cok güzel bi soru yöneltmişsin cr@zy.pl@yer tebrik ederim...
bu arada gercekten cok güzel bi soru yöneltmişsin cr@zy.pl@yer tebrik ederim...
Sinema tiyatro bir bakış açısı , bir yaşam tarzıdır ve bilindiği üzere kültürel faaliyetlerdir.
Azlığı ise yukarıdaki sebeplerin yanısıra Ülkemizde ekonomik nedenlere daha çok bağlı diye düşünüyorum.
Genel bir cevap aranıyorsa , Ekonomik nedenler , Teknolojinin getirdiği imkanlar tiyatroyu ve sinemayı etkiliyor diye düşünüyorum.
Azlığı ise yukarıdaki sebeplerin yanısıra Ülkemizde ekonomik nedenlere daha çok bağlı diye düşünüyorum.
Genel bir cevap aranıyorsa , Ekonomik nedenler , Teknolojinin getirdiği imkanlar tiyatroyu ve sinemayı etkiliyor diye düşünüyorum.
- tatlı cadı
- Kahraman Üye
- Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
- İletişim:
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye
bence sinema ve tiyatro izleyicisinin rahatlığından kaynaklanıyor, türk toplumu olarak bizler rahat insanlarız , en ufak bi sebep mesela tiyatro salonunun her yerde olmaması istediğin anda sinema salonu bulunanamaması ulaşım zorluğu en büyük etken, bunun yanı sıra tabiki ekonomik sebepler çok fazla ön planda, paran yoksa otobüse binmek yada kendi aracınla sinemaya gitmek şimdilerde elit tabaka haricinde herkes için bir lüks aynı zamanda bilet fiyatlarınıda düşünürseniz , ekonomik sebepleri başta saymamak mümkün değil, aynı zamanda ülkedeki tiyatro salonlarının sayısıda çok önemli bence .