Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar

Bidibidi Flash Oyun Galerisinde meydana gelen hataların bildirime yeri. Bozuk oyunlar, yanlış skorlar, yanlış yorumlar.. Buradan Bildirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Günlerce Kaleni Koru

ApaCHe 50 Bugün, saat 19:14 7 dk. 31 sn.

Adminim bu skor kesinlikle 7 dk yapılamaz ben bunu 38 yapmak için yarım saat uğraşmışken 50 7 dk nasıl olur ki?
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
coay
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen coay »

sevgili bıdıbıdı sitesi,sitenizdeki oyunları birdaha gözden geçirmenizi diliyorum ben bunu göstermek için sürekli rekor yaptım.önce aldığım rekorlar geçmedi sonrada istemediğim rekorlar aldım.sevgilerimle.....
coay
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen coay »

rekorların geçmediği oyunlarda diğer oyunlara rekor yapabillyorsunuz ,bunlar aklımda olan zanax,amiral battı
aklıma gelince yazarım,benden önceki skorlarında çoğu böyle dikkatinizi çekerim,bende bunun için hep rekor yaptım.
elli yaşında süper babanneyim,yine sevgilerimle
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

adminim galiba bu aralar oyun bölümümüzde sorun var nedeni ise apaCHE adlı üye eski üyelerden olup siteninde en iyi oyuncularından biridir onun hile yapıcanı sanmıyorum objektif bakamıyorum biliyosunuz.

ayrıca objektif bakmak gerekirse bence oyun bölümüne duyuru yapılması gerekiyo mesela efemir bi oyun oynuyo onun skoru başka oyuna gidiyo bu şikayetini burda dile getirebiliyo fakat bir cok üye varki foruma girmiyo tabi bu şekil şikayetlerinide belirtemiyo ve bu oyunlarda o arkadaşları hile yapmış zanı altında bırakıyo

özür dilerim haddim olmayarak karıştım ve bunları söylemek istedim misal bende eskiden cok oyun oynardım ve foruma hiç girmezdim burda yazılanlardan haberim yoktu :roll: :roll: :roll:
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

evet crazy son 1 haftada 2 yere gerekli bağlantılar konuldu zaten , bi 3. yer içinde planlama yapılıyor ama kesin değil :wink:

Diğer yazılanlar için ise , bir yapı değişikliğine gidilerek , sorunun ortadan kalkması için en detaylı yöntemler devreye sokulacaktır.
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

şunu belirtmek istiyorum "zannetmiyorum sanmıyorumlarla olmuyor"
hile yapıyo veya yapmıyo bunu belirtmedim.yazdığım başlık Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar
ve bu skor 7 dk yapılamaz incelensin diye yazdım.

Admine
:arrowr:
Resim
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Değerli &SILA ,
burada herkes iyiniyetle görüşünü belirtiyor ve düşüncelerini açıklıyor , kişileri, buraya yazdıkları mesajlar için , polemiğe çekmeye gerek yok :wink:

Biz kimin skoru olursa olsun , ne zaman kırılmış olursa olsun buraya yazılan ve yazılacak olan Inceleme Taleplerini Değerlendireceğiz , ona göre ayarlarımızı , politikamızı şekillendireceğiz.

Merak etmeyin , sizlere en iyi hizmeti vermek için , sitemizle ilgili sorunlarınızı çözmek için burdayız :wink:
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

sıla ben senin ismini vermedim sanmıyorumlarla zannetmiyorumlarla olmadığını bende biliyorum veeeee sana ilk defa acık ve net olarak diyorumki beni karşına alma bunu sakın yapma sıla yeterrr her sözü üstüne cekip polemik yaratıyosun ve ne yapıp ne edip üste cıkıyosun ama şuan çok sinirlendim sakın sıla benim yazdığım hiç bir konuya cevap verme .....................................

ben bu forumda herkeze sıcak davranıyorum ve herkezi cok seviyorum fakat şimdiden sonra sıla adlı üyeye kötü bi söz yazarsamkii yazmam bunu kendime yakıştırmam yinede herkezden tüm arkadaşlarımdan özür dilerimm .............
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

polemiğe çekmeye gerek yok
Resim
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

* HAKLISIN*

Mesaj gönderen fahri »

:yahoo35: SANA KATILIYORUM cr@zy.pl@yer :thumbleft: :thumbleft:
Resim

“Hata Bildirimi - Ihbar - Şikayet” sayfasına dön