Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Şuan Hangi moddasın ?

Forum içinde eğlenceli vakit geçirmek için hep birlikte oynayabileceğimiz çeşitli oyunlar. Hadi bakalım oynar mısınız bizimle?
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... ) :komik:
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

BIDIBIDI yazdı:Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... ) :komik:

Şuan gülmekten bayılma modundayımm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: Oyy Allah nazarlardan korusun bizi maşallah maşallahh :yahoo51:
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela :lol:

(Yüzsüz modda devam etmekteyim :P)

Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelim :lol: Sonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde :lol:
Resim ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

betül_42 yazdı:
Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela :lol:

(Yüzsüz modda devam etmekteyim :P)

Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelim :lol: Sonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde :lol:

Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii :bidibidi_msn5:

şuan girdiğim modun durumunu bilemedim :D
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Biz ne konuştuk ??? şımarıklık yapmayacağız, kendimizi beğenmeyeceğiz, ukala olmayacağız... Aaa.. Bir iki üye görünce şımarıyorsunuz hemen.. Ah betül ah, sana da kötü örnek oluyor bu crazy.. Şımarıklar sizi..

Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok... :komik:

(Size her şey yakışıyor Yetkili Arkadaşlarım.. Her şey.. ÖZGÜR olun.. :wink: )
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

BIDIBIDI yazdı:.

Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok... :komik:

( :wink: )
Ayyy birden beni bir uyku bastırdıki, sormayın gitsin e ben gidiyim artık yavaştan size betülle iyi modlar dilerimm hadi bana iyi geceleeeeerrrr :bidibidi_msn5:

( kaçış modu betül sende kaç kurtar kendini :spin: )
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii
crazy ben tamamen unuttum onu doğru ya mesaj yazamayız biz...

adminim benim suçum değil crazy beni baştan çıkarttı..Ben mütavazi moduma geri dönüyorum tırsttım.. :lol:
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...

Size kolay gelsin adminim ben sizi crazy le baş başa bırakayım :wink: Sizin o modunuz pek hayırlı bi mod değil :P ..
Resim ResimResim
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

crazy karşımda esneyince bi an benide uyku bastırdı...
Sizi yanlız modda bırakalım biz...
Resim ResimResim
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

BIDIBIDI yazdı:Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..
ŞAIR ruhlu adminim tekerleme yazmayada başlamışsınız Maşallah maşallah kesin kurşun döktürmek lazım artık size nazara geleceksiniz valla :D

tamam tamam gidiyom :bidibidi_msn5:

“Oyun Oynayalım Mı?” sayfasına dön