Bence insan isterse bırakabilir ve sizde zararını bildiginize göre bırakmanız sanırım daha kolay olurapranax yazdı:üzgünüm zararını ve nekadar igrenç oldugunu bilsem de bile bile ben bu zıkkımı içiyorum... hımmm bırakmakmı bilmiyorum henüz düşünmedim
Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Sigara Içiyormusunuz?
- tatlı cadı
- Kahraman Üye

- Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
- İletişim:
- °°° §îRîÑë °°°
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

bence bir an önce düşünmeye basla zaman gectikçe zorlasıyor çükü..ben de içiyorum malesef bırakmaya uğrasıyorum ne zmandır ama fena alışkanlık olmuş çok zorlanıyorum..yapmam gereken bir çko seyi sigara yüzünden baslayamıyorum ve bundan UTANIYORUM!!apranax yazdı:üzgünüm zararını ve nekadar igrenç oldugunu bilsem de bile bile ben bu zıkkımı içiyorum... hımmm bırakmakmı bilmiyorum henüz düşünmedim
Bence insan isterse bırakabilir ve sizde zararını bildiginize göre bırakmanız sanırım daha kolay olur[/quote]
kullanmadığın için ANLAYAMAZSIN canım malesef bu çokkk kötü birşey..düşünki benm bir arkadasım sigara yüzünden vefat etti 2 sene önce ve ben onun cenazesinde üzüntümden SIGARA IÇIYODUM..dua et bize olmaz mı?anlamaya çalışma boşuna..bizde anlayamıyoruz aslında neden içtiğimizi değişik ve karsı gelinmesi çoook zor bir ihtiyaç..
kullanmadığın için ANLAYAMAZSIN canım malesef bu çokkk kötü birşey..düşünki benm bir arkadasım sigara yüzünden vefat etti 2 sene önce ve ben onun cenazesinde üzüntümden SIGARA IÇIYODUM..dua et bize olmaz mı?anlamaya çalışma boşuna..bizde anlayamıyoruz aslında neden içtiğimizi değişik ve karsı gelinmesi çoook zor bir ihtiyaç..