Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
bide ben ediyim
- sessiz_firtina
- Bilinen Üye
-
- Isındım Buraya
-
- Isındım Buraya
bir sayfada en az 3 yerde FORUM KURALLARINI OKUMAK IÇIN LINK VERILMIŞ..
Acaba bu nedir ne değildir diye okuyan var mı?
madde 1 : BIDIBIDIforum'da T.C ve düzeninin aleyhine siyasi içerikli yazı, T.C. devletini küçük düşürecek yazı, ahlaka aykırı küfürlü yazılar yazılamaz. başka bir forum katılımcısını küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
....
madde 9 : Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek forum admin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup kurallara uymak zorundadır.
Acaba bu nedir ne değildir diye okuyan var mı?
madde 1 : BIDIBIDIforum'da T.C ve düzeninin aleyhine siyasi içerikli yazı, T.C. devletini küçük düşürecek yazı, ahlaka aykırı küfürlü yazılar yazılamaz. başka bir forum katılımcısını küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
....
madde 9 : Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek forum admin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup kurallara uymak zorundadır.
ya ben sen den zaten ozur dıledım ama sen okumadıysan ben ne yapım ben sunu soylım benı yanlıs anladın ben onu demek ıstemedım ama sen bunu boyle cektın ben senı tanıyom sen de benı ben sen den herzaman ozurdılerım ama wsana sunuda soylım herkezın kısılıgı kendıne gore dogrudur ama senınle aranızda ne gectı bılemem tekre ozur dılerım
-
- Isındım Buraya
- sessiz_firtina
- Bilinen Üye