23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
Madem bu kararı vermişsin sana karşı çıkmayacağım ama bana sadece bir gün ver seninle vakit geçirmek istiyorum (der onunla bazı ziyaretlerde bulunurdum..Dünyada sadece aşk acısı olmadığını ve bu sıkıntılarının ne kadar küçük olduğunu görmesini sağlardım.Hayatında neden ben çektim bu sıkıntıları dediklerinin yerine bunada şükür demesini sağlardım..)
Son olarak Can Dündarın kendi cenazeni düşün adlı yazısını okumanı istiyorum (derdim)ve sonra karar senin derdim....
heyyyy arkadaslar ne o toplu atlamayami karar verdiniz hm hm ama ben derimki atlamadan önce söyle bi düsünün, diyelim atladiniz peki atladiginiz yer neresi,nereye düseceksiniz bunun iki tarafi var mesela yani yada yani benden demesi...
atlayın bakalım yere çakılınca anlarsın bu dünyada kaydadeğer birşey yapmadığını,,,,,dur son bir kere düşün geriye ne bıraktığını hayatta sen olmasan geriye kalanlar ne olucak seni bir an hatırlıcaklar ve intihar etti dicekler sadece okadar..artık uyan sabah oldu rüyaydı hepsi geçti..eğer birgün gerçekten atlarsan sadece intihar etti diye anılma arkandan SENI SEVEN VARSA GERÇEKTEN SEVEN HERŞEYIMIZ YARIM KALDI DEMESIN BIR IŞI BITIRDE ÖYLE KAL HATIRALARDA