bıdıbıdı : diğer odalarada bi baksak mı arkadaşlar
cr@zy: ya o yaratıklar diğer odalardada karşımıza çıkarsa adminim
denizindibi: adminim gemide yön bulmamıza yardım edecek bişeyler bulmamız lazım, nerede olduğumuzu bilmiyoruz daha
( oyun_delisi etrafa bakınmaktadır )
bıdıbıdıdestek : oyun delisi napıyosun, birlikte hareket etmeliyiz
oyun delisi: yavv burda bi dolap var ben ona bakıyom, siz planınızı yapın , allam yaaw sanki bensiz hareket etse olmuyo töbe töbe hem ne hareketiyse küçücük odada
bıdıbıdı : aaaa ne işi var o dolabın burdaaa, gemide yaşayan biri mi var
bıdıbıdı destek: adminim baksanıza içide dolu, kesin yaşayan birileri olması lazım
oyun_delisi: robinson kruz burdamı yaşıyo acaba
denizindibi: oyun delisi sus şimdi gülmeye başlıycam
cr@zy: robinson kruz mu

oda kim allam yoksa odamı ters ayaklılardan , hem sen nerden tanıyosun
oyun_delisi: cr@zy sende duymuyon anca uyduruyon yavv
denizindibi: adminim dışardakilere bi haber versek, merak etmişlerdir
bıdıbıdı: ozaman şimdi dışarıya çıkıcaz arkadaşlar, sonra hepberaber gelip etrafı inceliycez
oyun_delisi: adminim şu dolaptakileride alalım mı, büşra açlıktan ölmüştür
bıdıbıdı: taşıyabileceğimiz kadarını alalım, gerisini gelince düşünürüz
denizindibi: bu taraftan adminim, cr@zy 1.kapta odasının önünden geçerken içeriye bakma sakın
cr@zy: yo yooo hayatta bakamam zaten
bıdıbıdı: hadi arkadaşlar , kimse birbirinden ayrılmasın
oyun_delisi : siz önden buyrun adminim
bıdıbıdı: ben önden gidicem kızlar siz ortada kalın ozaman , bıdıbıdı destek sende en arkadan arkana bakarak yürüyeceksin, hazırlıklı olun
bıdıbıdı: ses duyarsanız sakın otarafa bakmayın
cr@zy: anlaşıldı adminim , bakmayız biz siz üzülmeyin
( bizimkiler arkalarına bıdıbıdı desteği alarak girdikleri kapının bulunduğu yöne doğru ilerlemeye başlamışlardır, hiç bi rolağanüstü şeyle karşılaşmadan dışarıya çıkmayı başarırlar, dışarda endişeli topluluk onları beklemektedir, geminin dış güzelliğinin içerdeki olan bitenle alakası yoktur..... topluluktaki kişilerin yüzleri seçilmeye başlanmıştır... yüzlerde endişe ile karışık bir sevinç belirtisi gözükmektedir )
&SILA: admin neden geciktin

sana bi soru sorduk naaptın bu saate kadar içerde
bıdıbıdı : ( &SILA nın söylediklerini duymamıştır ) tatlı cadı iyimisiniz, herhangi bişey oldumu biz yokken
tatlı cadı: iyiyiz adminim, siz nasılsınız , neler oldu orada
&SILA : admin beni duymadın heralde, sana bi soru sordum, cevap vermek zorundasın, sabahtan beri bekliyorum
bıdıbıdı : &SILA hanım sorunlarınız en kısa zamanda çözülecektir, saygılar
&SILA : ben öyle bi soru sorduğumu hatırlamıyorum, benim sorduğum sorulara cevap ver admin , sormadığım soruları ben sorabilirim
bıdıbıdı: büşra44 oyun_delisinde yiyecek bişeyler var, alıp hazırlarmısın çok acıktık bizde
büşra44: yaşasııııııııııın , sonunda bi damla yemek bulabildikk

teşekkürler adminim
&SILA: admin bi soru sorduk dimiiiii
( büşra44 yiyecek bişeyler bulmanın sevinciyle sevinç dansına devam etmektedir, bu arada hava kararmaya başlamış, çıkış yolu planı uygulaması diğer güne kalmıştır, bütün üyeler tek tek olan bitenden haberdar olmak için bıdıbıdıya sorular sormaktadır yalnız biri hariç ........ bir kişi olan bitene aldırmaksızın başına dert olan oyun skorlarını sorup durmaktadır, .... )
.......................................................