Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Massive Attack

-BıdıBıdı Hatırlatıyor- Köşesinde Yayımladığımız Tüm Olayları (Bayramları , yarışmaları , sergileri , festivalleri, organizayonları..vb) Bu Bölümde Arşivliyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
Mesajlar: 8611
Kayıt: 01 Haz 2006, 03:01
İletişim:

Massive Attack

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Trip-Hop’un yaratıcısı efsanevi grup Massive Attack, Echoes Production imzasıyla 13 Temmuz 2008 günü Parkorman’da sahne alacak.

Trip-Hop'un yaratıcısı efsanevi grup Massive Attack World 'ün ana sponsorluğunda, Echoes Production imzasıyla 13 Temmuz 2008 günü Parkorman'da.

Robert Del Naja ve Grantley Marshall'dan oluşan grup, Blue Lines, Protection ve Mezzanine albümleriyle tüm ödülleri topladılar. Daha da önemlisi, "Unfinished Symphony" adlı parçaları ise Ingiltere'de gelmiş geçmiş en iyi 10 parça arasında yer alıyor.

Grup albüm başarılarının yanında konserlerindeki muhteşem şovlarıyla da hayranlarını memnun ediyor. Son albümleri 100th Window'un turnesi kapsamında 2003'te Türkiye'de sahne aldılar ve izleyen 10.000 kişiye unutulmaz bir gece yaşattılar.

Dünyanın en iyi visual artistlerinden oluşan United Visual Artist'in katılımıyla full prodüksiyon ve canlı olarak gerçekleşecek olan, her anı sürprizlere açık bu konseri sakın kaçırmayın.
Cevapla

“Geçmiş Etkinlikler” sayfasına dön