Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

13 günlük bebeği döve döve öldürdü

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

13 günlük bebeği döve döve öldürdü

Mesaj gönderen cr@zy »

Resim

IZMIR Karşıyaka’da yaşayan ve poliste çeşitli suçlardan 16 kaydı bulunan Yeter Çalık (39), 13 günlük oğlu Emre Can’ı döverek ölümüne neden oldu

Komşuların kanlar içinde bulduğu bebek kurtarılamazken, mahallelinin döverek polise teslim ettiği Çalık’ın 175 promil alkollü olduğu saptandı. Arzu Çalık, kocasının bebeği 3 günlükken de dövdüğünü anlattı. Kriz nedeniyle bir süredir işsiz olan Çalık’ın bebeği ağladığı için dövdüğü ifade edildi. ?Baba Çalık, “Kimseyi dövmedim. Arkadaşlar beni dövdü. Neden pişman olayım, ben bir şey yapmadım ki” dedi.
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

bey_mer yazdı:şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
Sonuna kadar katılıyorum bu cümlelere :arrow:
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
bey_mer
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen bey_mer »

&SILA yazdı:
bey_mer yazdı:şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
Sonuna kadar katılıyorum bu cümlelere :arrow:
sğl sıla :wink:
Resim
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

işte yeni bir vahşet haberi daha eklendi...

33 günlük bebeği babası döverek öldürdü......

HASBINALLAH VENILMEL VEKIL............Rabbim sonumuzu hayır eyle..

Rabbim ıslah eylesin ..gözlerinin önünden o an hiç gitmesin yavrumun ağlamaları hiç gitmesin vijdan azabıyla bir ömür geçirsin inş..
Resim ResimResim

“2009 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön