Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

SIMAV'DA 5 BÜYÜKLÜ?ÜNDE DEPREM

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

Kütahya'nın Simav Ilçesinde 5 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi. Halkın Paniğe Kapılmasına Sebep Olan Depremde Bazı Ev ve Işyerlerinde Hasar Meydana Geldi. Deprem Sebebiyle Okullar Tatil Edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 07.28'de, merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 6,5 kilometre olarak kaydedildi.

Deprem nedeniyle birçok ev ve işyerinin camları kırıldı, bazı bina ve camilerde büyük çatlaklar meydana geldi. Bazı vatandaşlar sarsıntı sırasında evdeki eşyaların dervrilmesi sonucu hafif yaralandı. Deprem nedeniyle şehirdeki okullar tatil edildi. Sabah saatlerinde depreme yakalanıp, -1 derecede kendilerini sokağa atan vatandaşlar, ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

Öte yandan depremden sonra 3'ü büyük 4 artçı sarsıntı meydana geldi. Evlerine girmekten korkan vatandaşlar sokaklarda beklemeye devam ediyor.

(CIHAN)

(Cihan Haber Ajansı)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
efemir
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesaj gönderen efemir »

evet bende hissettim sabah 7.30 civarlarıydı sarsıntıyla uyandım yani uyuyodum öyle sanıyorum :lol: :lol: :lol:
ResimResim

“2009 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön