Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Dilenciden 22 bin euro çıktı

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Dilenciden 22 bin euro çıktı

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Muş'ta rahatsızlanınca hastaneye götürülen dilenci Yusuf Yaşar’ın (74) evinde ve üstünden servet çıktı.
Muş'ta rahatsızlanınca hastaneye götürülen dilenci Yusuf Yaşar’ın (74) evinde ve üstünde yapılan aramada 22 bin 448 euro bulundu.

Kale mahallesinde eşi Habibe Yaşar’la birlikte oturan ve çocuğu olmayan Yusuf Yaşar (74), geçen hafta rahatsızlandı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine eve gelen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri, Vali Erdoğan Bektaş’ın talimatıyla Yaşar ve yatalak olan eşini Muş Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Kısmi felç geçirdiği anlaşılan Yaşar’ın tedavisine başlandı. Bu arada Yaşar’ın üzerinde ve evinde toplam 22 bin 448 euro bulundu. Bu bilgi valiliğe ulaştırılınca hastaneye gelen SYDV görevlileri, parayı Yaşar’ın adına bankada açtıkları hesaba yatırdı. Amcasının yıllardır dilencilik yaptığını söyleyen Salih Yaşar, “Amcam çalınır korkusuyla parasını hep üzerinde taşırdı” dedi.
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Fachmann
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen Fachmann »

Dogrudur inarim, hicte hosuma girmiyor bu haberler, gercekte kim dilenci kim degil, kimin dilenmeye ihtiyaci var kimin yok insan ayird edemiyor.
fachmann'dan saygilar
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Fachmann yazdı:kimin dilenmeye ihtiyaci var kimin yok insan ayird edemiyor
haklısınız.
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

“2009 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön