Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Sis ve Kar Yurdu Esir Aldı

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Cevapla
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye
Mesajlar: 7047
Kayıt: 10 Tem 2008, 18:09
Konum: ist

Sis ve Kar Yurdu Esir Aldı

Mesaj gönderen cr@zy »

Bolu Dağı'nda Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Aksatıyor. D-100 Karayolu ve Tem Otoyolu'nun Bolu Dağı Kesiminde Kar Yağışı ve Sis Etkili Oluyor.




Bolu Dağı'nda kar yağışı ve sis ulaşımı aksatıyor. D-100 karayolu ve Tem Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı ve sis etkili oluyor.
D-100 karayolunda Seymenler ve Karanlık Dere mevkilerinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşüyor. Karayolları ekipleri, güzergâhta tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Polis ekipleri de, yavaş gitmeleri ve farlarını açık tutmaları konusunda uyarıyor.


(CIHAN)
Cevapla

“2009 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön