Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Gökçek seçim kampanyasını yarın başlatıyor!

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Fachmann
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen Fachmann »

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Melih Gökçek seçim kampanyasını yarın AKP Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılacağı tanıtım toplantısıyla başlatacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Melih Gökçek seçim kampanyasını yarın AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı tanıtım toplantısıyla başlatacak.

AK Parti’den yapılan yazılı açıklamada Gökçek’in yarın saat 12.30’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti Ankara Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı ile seçim kampanyasına start vereceği kaydedildi. Açıklamada Gökçek’in yarınki toplantıda sürdüreceği kampanyanın ana hatları konusunda bilgi verdikten sonra 15 yıllık görev süresince hayata geçirilmesini sağladığı projeleri konusunda bilgi verecek. Gökçek’in “AB Başkenti Ankara” hedefinin ardında yatan vizyonu da anlatacağı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle seçim kampanyasına 4 Şubat Çarşamba günü start veriyor. Törende Gökçek, sürdüreceği kampanyanın ana hatları konusunda bilgi verdikten sonra, 15 yıllık görev süresince hayata geçirilmesini sağladığı büyük projeleri hatırlatarak, ulaşılan hedefleri ve bunların taşıdığı anlamı dile getirip, ‘AB Başkenti Ankara’ hedefinin andında yatan vizyonu açıklayacak.”

“2009 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön