Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Doğalgaza yüzde 22 zam geldi

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Doğalgaza yüzde 22 zam geldi

Mesaj gönderen tatlı cadı »

BOTAŞ Genel Müdürlüğünden 02.00 de yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Planlama Kurulunca enerji KIT'lerinde 1 Temmuz'dan itibaren maliyet bazlı fiyatlandırma mekanizmasına geçilmesinin kararlaştırıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bu çerçevede yapılan hesaplamalar sonucunda, doğal gaz satış fiyatlarının bugünden geçerli olmak üzere konutlara yüzde 22.50, sanayiye yüzde 22 oranında yansıyacak biçimde artırıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

''Söz konusu fiyat artışında, döviz kurunda özellikle son bir ay içinde meydana gelen hızlı artışların yanı sıra, petrol ve petrol ürünleri fiyat ortalamalarına endeksli olan doğal gaz alım fiyatlarının, petrol fiyatlarındaki artışlardan 6-9 ay geriden etkilenmesi ve geride bıraktığımız 6-9 aylık dönemde petrol fiyatlarının uzun süre rekor seviyelerde seyretmesi etken olmuştur.''
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

yaw valla şaşırdılar heee herşeye zam herşeye zam toplu intihara yol acacaklar memlekette :smash:
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Dünyada kriz var dolayısla bizide malsef etkiliyor :arrow:
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

“2008 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön