Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan vefat etti...

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan vefat etti...

Mesaj gönderen betül_42 »

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum' da kalp krizi geçirdi.Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Bodrum'da Bülent Kızıl ve Fatih Terim ile yemek yedikten sonra otele geçen ve burada fenalaşan Hasan Doğan hemen Özel Bodrum Hastanesine kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Yapacakları vardı...

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da kalp kirizinden yaşamını yitirdi.Bugün öğleden sonra aniden rahatsızlanan Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca, Özel Bodrum Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Hasan Doğan'ın yaşamını yitirdiği açıklandı.

Kastamonu'nun Abana Ilçesi'nde 1956 yılında dünyaya gelen Hasan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Koç Holding bünyesindeki Beldesan'da pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında Ramsey Genel Müdürü oldu.

Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.

Evli ve 2 çocuk babası Hasan Doğan, Ramsey başta olmak üzere bazı kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

işte haberlerde böyle geçti Hasan Doğan....
o artık Sayın değil Rahmetli diye anılacak.....

Allah Rahmet eylesin ben fazla hiç tanımadığım halde çok üzüldüm sevenlerine Allah Sabır versin..
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

HER DO?AN HASAN ÖLÜR;ama

Mesaj gönderen betül_42 »

HER DO?AN HASAN ÖLÜR;ama
Ama;
Bazen daha fazladır her şey
Bir eşikten atlar insan
Yüzüne bakmak istemez yaşamın
O kadar azalmıştır anlam;
(S. Aksu )

Evet; Bazen bir eşikten atlıyor insan ve onun ;son eşik; olduğunu bilmiyor. Yemek yiyor, sohbet ediyor, saunaya giriyor, şakalaşıyor; ama son eşiğin az önünde durduğunu bilmiyor.
Yani o kadar azalıyor anlam; Can Yücel;in dediği gibi.
;Anladım

Sen; 14 Şubat sevgililer gününde federasyonun başına geç, herkese bir yar sıcaklığında bak, Avrupa Şampiyonasında o arslan parçalarının mücadelesine omuz ver ve her golde eşine sarılarak milletin gönül sevgilisi ol; Ama sonra doksanıncı dakikada! ve elli ikisinde!
yani en verimli çağında bırak sevdiğin Ayselini, yavruların Zeynep'ini, Selim'ini dön git;
Tavan ile taban arası bu kadarmış işte. Bir karış…
Anladım;

;Kalbim dayanmıyor bu maçlarda; derken ne demek istiyormuş, şimdi netleşti.
Eşikten atlayan adamın 90 dakika süren hayat mücadelesi; Ve son düdük. Azrailden;
Demek hayat her zaman uzatmalara kalmazmış Anladım;

Iki saat önce bir sofrayı paylaştığın insanın ölüm haberi de gelebilirmiş bir anda.
Hiç yakıştırmadığın her yüzde ama her yüzde hep bir ölüm payı gizliymiş ve hayatın en büyük imtihanı da kesinlikle buymuş
Anladım;

Ama;
Fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün
Ayrılıktan kaçılmıyor
Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür
Ömür imtihanla geçiyor
Dün Sayın Doğan, Bugün Rahmetli Doğan
(Hiç adınızın önüne bu sıfatı koyup düşündünüz mü bilmem. Rahmetli ben yani)
Kararlı, uzlaşmacı, herkese eşit mesafede, sinerji oluşturma gücü çok yüksek, birleştirici, nazik, ılımlı, güleç, idealist
Yani öyle bir bir insan tipi ki; bir liderde arananların toplamı ve bir fazlası.
Ama bana sorarsanız işin sırrı, spor camiası başta olmak üzere herkesin dilinden samimi bir ortaklıkla dökülenler
Adam gibi adamdıGeç bulduk erken yitirdik.

Az zamanda çok iş yapmak. Peki nasıl? Nasıl mı? Birlik beraberlik içinde, kimseyle kavga etmeden, anlayarak ve anlatarak, yaşayarak ve yaşatarak, ben yerine biz diyerek, birlikte yürüyerek#8230;Hasan Doğan gibi.
Rahmetli Doğan gibi yani

Evet; bazıları yaşarken debadem gözlüdür.
Birileri için ülkenin federasyon başkanı , birileri için sevinçten havalara birlikte uçulan,
90 dakika bir an bile bırakılmayan eldir.

Geçtiğimiz sene, Yunus ağabeyimi de aynı yaşta kaybettiğim için o yaşın acısını ben bilirim ya da en iyi yengem bilir

Gidene rahmet, kalana sabır
Ve şimdi Ah yarası en büyük Aysel ablam; şu an göğsünde bir zehir birikiyor. Bu 40 gün sonra daha net anlayacağın bir zehirIşte o zaman;

O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut
Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor
Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar
Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor

Son söz; Evet, takdir Allahındır. Canı verendir O, istediği an alır.
Ve her doğan Hasan ölür; ama bazılarına ölüm hiç yakışmaz işte.
Ölüm sana hiç yakışmadı ama hiç
Ah güzel Hasan abi.

Bedirhan Gökçe
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Duyunca gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

“2008 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön