Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

BAŞARILILAR LISEYI 3 YILDA BITIREBILECEK

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

Çelik, Başarılı Öğrencilerin Liseyi 3 Yılda Bitirmesi Yönündeki Talim Terbiye Kurulu'nun Çalışmasını Önümüzdeki Eğitim ve Öğretim Yılına Yetiştirmeyi Planladıklarını Söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, başarılı öğrencilerin liseyi 3 yılda bitirmesi yönündeki Talim Terbiye Kurulu'nun çalışmasını önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.
Talim Terbiye Kurulu'nun bu konuda aldığı bir kararın olmadığını ancak arkadaşlarının bu konuda çalışma yaptığını aktaran Bakan Çelik, çalışmaya meslek liselerini dahil etmeyeceklerini vurguladı.

Bakan Çelik, "Talim Terbiye Kurulu'nun henüz böyle bir kurulu yok. Bu bizim gündemimizde olan bir meseledir. Çünkü her öğrencinin mesafe kat etme hızı farklı farklıdır. Ama meslek liselerinin uygulamaları bir problem teşkil ettiği için arkadaşlarımız bu konuda çalışıyor. Bunu biz bunu en az hatayla yapmaya çalışıyoruz. Ama bu sene yetişmeyecektir. Önümüzdeki seneye yetiştireceğiz. Belki meslek liselerini dahil etmeye biliriz. Ancak böyle bir karar yok fakat böyle bir çalışma var." dedi

(CIHAN)

(Cihan Haber Ajansı
ResimResim

“2008 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön