Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

TEDAŞ hakkında dava açılacak

2008 yılına ait, spor, siyaset, ekonomi dünya ve diğer haberler
Cevapla
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Mesajlar: 4550
Kayıt: 18 Oca 2007, 16:37
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

TEDAŞ hakkında dava açılacak

Mesaj gönderen tatlı cadı »

Orman Genel Müdürlüğü, resmi rakamlara göre 4 bin 550 hektar verimli ormanın yok olduğu Manavgat yangınıyla ilgili olarak TEDAŞ hakkında yangında çıkan tüm zararın karşılanması talebiyle dava açacak.


31 Temmuz Perşembe günü öğle saatlerinde başlayan yangının TEDAŞ'ın bölgeden geçen elektrik hatlarının kopması nedeniyle oluşan kıvılcımdan çıktığı ifade edilirken, Orman Genel Müdürlüğü dava dosyasına konmak üzere bölgeden kamera ve fotoğraf çekimi yaptı.


Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kurutulmuşlu, geceyarısı kontrol altına alınan Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınlarından Manavgat yangınında Köprülü Kanyon Milli Parkı içinde bulunan peri bacalarını andıran Adam Kayalıkları ve dünyanın en büyük doğal servi ormanının da zarar gördüğünü açıkladı. Bölgedeki ekosistemin bozulduğunu ifade eden Kurtulmuşlu, “Bölgenin kanyon yapısı nedeniyle kendine özgü bir ekosistemi vardı. Aynı ekosistemin kurulması artık olanaksız ama yıllar sonra bölgede yeni bir ekosistem oluşacaktır” diye konuştu.


Kurtulmuşlu Orman Genel Müdürlüğü'nün yangın söndürme çalışmalarının yaklaşık maiyetinin 5 milyon YTL'yi bulabileceğini söyledi.
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Cevapla

“2008 Yılı Haber Arşivi” sayfasına dön