Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
cr@zy doğum günün kutlu olsun
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

ooooo herşey hazırlanmış bi ben yokum ya...bana söyleyecek söz bırakmamışsınız ki..
crazy doğum günün kutlu olsun kusura bakma biraz geç ooldu ama Allah'ım nice güzel yıllar görmeni nasip etsin inşaallah sevdiklerinle kızınla bir ömür mutlu olursun.....hep bizimle kal inşaallah...
küçük crazy de 1 nisan da doğmuş
her şeyiyle annesi ya ikinci bi crazy daha büyüyor desenize.
....
crazy doğum günün kutlu olsun kusura bakma biraz geç ooldu ama Allah'ım nice güzel yıllar görmeni nasip etsin inşaallah sevdiklerinle kızınla bir ömür mutlu olursun.....hep bizimle kal inşaallah...
küçük crazy de 1 nisan da doğmuş
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim betül inşallah hep beraber daha nice doğum günlerimizi kutlarızz
küçük cr@zy de 1 nisanda annesi gibi oda bana şaka yaptı evet betül aynı ben hatta benden daha beter olucağı kesin
Rabbim cümlemize hayırlı uzun ömürler nasib etsin ve Allah'ım bana emanet verdiği en güzel hediye olan kızımada sağlıklı ömür nasib etsin inş ..
betül_42 yazdı:
küçük crazy de 1 nisan da doğmuşher şeyiyle annesi ya ikinci bi crazy daha büyüyor desenize.
....
küçük cr@zy de 1 nisanda annesi gibi oda bana şaka yaptı evet betül aynı ben hatta benden daha beter olucağı kesin
Rabbim cümlemize hayırlı uzun ömürler nasib etsin ve Allah'ım bana emanet verdiği en güzel hediye olan kızımada sağlıklı ömür nasib etsin inş ..