Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar

Bidibidi Flash Oyun Galerisinde meydana gelen hataların bildirime yeri. Bozuk oyunlar, yanlış skorlar, yanlış yorumlar.. Buradan Bildirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Adminim meraba yazdığım oyun skoru en fazla 900 oluyo daha fazlası yok ama arkadaş nasıl yaptıysa 1,301 yapmış :?: Bakarsanız oyunu oynayanların çoğu 900 çünkü oyun o kadar.Ilgilenmenizi rica ediyorum.Tamam bakılacak falan diyosunuz ama söylenen skorlar hala yerinde sayıyo adminim neden böyle oluyo :roll:

Ayrıca çook uzun zaman önce coay adlı üyenin skorlarını silmiştiniz ayrıca siteden uzaklaştırılmıştı onun bi skoru vardı tüm zamanlar silinmemiş demiştim ilgilenicem demiştinz ama o da hala yerinde duruyo aylar geçti aradan :!: Ilgilenilmicekse neden tamam tamam diyosunuz onuda anlamış değilim...
Amacım sizi kırmak değil ama bu böyle :roll:

« Start Dan End e »

onnumara 1,301 Bugün, saat 12:05 1 dk. 17 sn.
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

» Balinanın Yardımı
onnumara 34,854 Bugün, saat 11:53 7 dk. 0 sn.

Bu skor 7 dk yapılamaz imkansız.Inceleyip düzeltmenizi rica ediyorm
Resim
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Adminim kusura bakmayın tek tek yazdım ama napym sonradan görüyorum :roll: Onnumara adlı üyenin skorlarını toptan incelerseniz iyi olur.

» Yakala Sayı onnumara 18,692 Bugün, saat 11:45 3 dk. 9 sn.

2,972 Yapmak için 49 dk uğraşılmış
622 yapmak için 10 dk uğraşılmış
Ama arkadaş 3 dk 18.692 yapmış ilginç değilmi!

Bu yazdğım skorların hiç biri benim değil ama diğer arkadaşlara haksızlık olmasn...
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Hey Garson
onnumara 1,405 1 dk. 40 sn.
1 dk bu skor imkansız

Kedi Bowling 14,845 29 saniye imkansız
Uçan kağıtlar 1,189 20 saniye imkansız
Island Bowling 11,550 39 saniye imkansız
Ami ile Yumi Atlantis Turunda 6,990 49 saniye
Oyunlarının hemen hemen hepsi hileyle alınmış adminim On numara adlı üyenin oyunları bunlar
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Adminim nerdesiniz bana bi ses...
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Sevgili Adminim neden yazdıklarıma bi cvp tenezülünde bulunmuyosunuz anlamış değilim?Siz cvp vermedikçe devam ediyo ONNUMARA adlı üye!Bu ay birinci olmak istesem olamam çünkü cvp vermiyosunuz,müdahale etmiyosunuz ee saniyelerle rekor kırmak gibi bi kabiliyetimde yok Ne yapmamı önerirsiniz ÇOK SEVGILI ADMINIM :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
burakcan76000
2009 En Iyi Oyuncusu
2009 En Iyi Oyuncusu

Mesaj gönderen burakcan76000 »

haklısın sıla, o oyunları bende inceledim imkansız rekorlar.ama yazmadım çünkü aylar önceden de bir sürü rekorum bu şekilde kırıldı, bildirmeme rağmen düzeltilmedi.bende bu yüzden yazmadım.birde oyunlarda 999.999.999.999 diye skor moda oldu. nasıl oluyosa..adminim belki yoğun olduğundan ilgilenemiyor ama benim bu şekilde kırılan, tüm zamanlarda bir sürü rekorum var.
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

o oyunları bende inceledim imkansız rekorlar.ama yazmadım çünkü aylar önceden de bir sürü rekorum bu şekilde kırıldı, bildirmeme rağmen düzeltilmedi.bende bu yüzden yazmadım

Kendin konuş kendin dinle oldu benim yazdıklarım herkes ne hali varsa görsün
Resim
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

arkadaşlar birde kendi skorlarınıza bakarsanız iyi olcak.admin lütfen arkadaşlarıda kontrol edermisin

(:
Resim
Kullanıcı avatarı
burakcan76000
2009 En Iyi Oyuncusu
2009 En Iyi Oyuncusu

Mesaj gönderen burakcan76000 »

fahri varsayımlarla konuşma, oyun ismi ver lütfen.biz oyunların ismini açıklamalarıyla yaptık.varsa bizimde öyle oyunumuz sende yaz.bu senin en doğal hakkın..ben bu konuda çok beceriksizim malesef,hile falan bilmiyorum.bisleydim şartlar eşit olurdu sorun kalmazdı..

“Hata Bildirimi - Ihbar - Şikayet” sayfasına dön