Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar

Bidibidi Flash Oyun Galerisinde meydana gelen hataların bildirime yeri. Bozuk oyunlar, yanlış skorlar, yanlış yorumlar.. Buradan Bildirebilirsiniz.
leon@53
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesaj gönderen leon@53 »

:evil: ADMIN BENIM ÜYELI?IMIN SILINMESINI ISTIYORUM :twisted:

:evil: teşekkürler :evil:

:evil: en kısa sürede ilgilenirseniz sevinirim :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

leon@53 yazdı:hem sıla hakkında da bir sürü şikayet oluyo neden sen ondan şikayetçi değilsin sadece ben,admin bende bu hileci kelimesinden sıkıldım sadece oyunun adını ve skorunu yazsınlar benim adımı bana yönelik kelimeler kullanmasınlar...SON NOKTAYI KOYUCAM ÇOK KÖTÜ OLUCAK,,OYUN ISMI VE ŞIKAYETINIZI YAZIN KURALLARI OKUYUN

Değerli arkadaşlar, eğlenin,gülün, neşelenin , can sıkıntınızı giderin, günün stresinden uzaklaşın... diye güzel bir platform oluşturmaya çalışıyoruz.

Gerek forumda gerekse oyun galerisindeki yorumlarda Hitap tarzlarımıza dikkat edelim , leon@53 ün dediği gibi ,

oyunun adını,
düşündüğünüz sebepleri,
açıklayıcı nedenleri..
oyunun adresini , kategorisini...

bunları yazarsanız , hem diğer arkadaşları kırmazsınız hem de sorunlarınızı incelememizde bizlere yardımcı olursunuz.

Gerekli açıklamalar daha önceden yapılmıştı, oyundan uzaklaştırma, oyun galerisine hiç girememe , hatta forumdan uzaklaştırılmaya gidecek kadar açıklayıcı bir sonuç sergilemiştim size.

Isim vermenize gerek yok , skor sahibi zaten kendini bilecektir.

Ayrıca leon@53 ayrılma isteğini tekrar gözden geçirdikten sonra tam kararını verirse tekrar dile getirebilir..

Saygılarımla , saygı duymanız temenilerimle...

Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Sevgili adminim güzel söylemişiniz oyunun adı düşündüğünüz sebepler açıklayıcı nedenler ama oyunun adını verebilecek bi durum yok sacede garibime giden 2 gün için sadece leon@53 adlı üyeden 100 üzerinde mesaj almam ve hergün bu sayının artması.Beni kimse geçemez diye bi kural yok tekrar söylüyorum ama bu kadar skor 2 gün içinde mümkün değil geçilemez.Anlatmaya çalıştığım sadece bu ve ilgilenilmesini istemiştim oyunlarının incelenmesi için.Şuda var sadece benden şikayet alıyosunuz farkındaysanız çünkü başkalarının skorunu geçmiyo istese bütün oyunların skorlarını alabilir ama almıyo çünkü şikayet artacak e tek ben olduğum içinde göze batmıyo.
Istediğim sadece leon@53 adlı üyenin tarihleriyle beraber oyunlarının incelenmesi!diyosanız ki hileye benzer bişey bulamadık ben daha tek kelime etmicem zaten o saatten sonra ne denilirki...
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
leon@53
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesaj gönderen leon@53 »

:twisted: ben zaten söyledim genelde zaten sıla adlı üyenin oyunlarını oynuyorum diye belirttim..bunda garipsencek bişey yok aslında çok basit benden önde sen varsın,,,,,,,,vardın yani...senin oynadığın oyunlardada bir sürü olaylar oldu hepsine birşeyler buldun,,, :twisted:
:twisted: SKORLARIM BAŞKA OYUNLARA GIDIYOR DEDIN,,ŞUT VE GOL UZATMAYA GITTI DAHA BIR SÜRÜ BAHANEN OLDU :evil:
:evil: BEN ÜYELI?IMIN SILINMESINI ISTIYORUM KIMSENIN HAKARETLERINI DUYMAK VE SITEDE HILECI OLARAK BILINMEK ISTEMIYORUM :twisted:

:evil: teşekkürler emekleriniz için çok güzel bir ortam yaratmışsınız :twisted:
SEVGIYLE

KAL
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

Oyun adı: Barbie Kaç
Skoru: 9,999,999,999,9999

Oyun adı: Gol atmassan Vur
Skoru: 6800 ( en fazla 5700 oluyor )

Oyun adı: Uzay gemisi Vur
Tüm zamanlar skoru: 2,641 ( 1dk'da imkansız skor )

Not ettiklerim vardı ama kağıdımı kaybetmişim bu oyunlar şuan oynarken gözüme takılanlar adminim ilginize
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

cr@zy sağol araştırmacı yapın sayesinde ve olaylara duyarsız kalmayarak oyuncular için incelemelerini yapıyosun , bunlarla da ilgilenilecektir..
Kullanıcı avatarı
burakcan76000
2009 En Iyi Oyuncusu
2009 En Iyi Oyuncusu

Mesaj gönderen burakcan76000 »

değerli arkadaşlar iyi niyetli olmanızı anlıyorum ama hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya işte bu şekilde bi kaç oyunda sistem hatası olması bazı arkadaşların ekmeğine yağ sürdü bahane oldu.. o bahsettikleri hatalı oyunları bende yüzlerce defa oynadım bende bişe yok.. her imkansız rekoru sistem hatası olarak algılarsak olmaz..bence burda her şey harika sistem de dahil..sadece o art niyetli arkadaşların eğlence ve rekabet anlayışında sistem hatası var bu kadar insanı rahatsız edip polemiğe çekiyolar. SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

burakcan76000 yazdı:değerli arkadaşlar iyi niyetli olmanızı anlıyorum ama hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya işte bu şekilde bi kaç oyunda sistem hatası olması bazı arkadaşların ekmeğine yağ sürdü bahane oldu.. o bahsettikleri hatalı oyunları bende yüzlerce defa oynadım bende bişe yok.. her imkansız rekoru sistem hatası olarak algılarsak olmaz..bence burda her şey harika sistem de dahil..sadece o art niyetli arkadaşların eğlence ve rekabet anlayışında sistem hatası var bu kadar insanı rahatsız edip polemiğe çekiyolar.
Sevgili burakcan76000 sözleriniz bizi çok mutlu etti , isteriz ki bu tür sıkıntılar dahi yaşanmasın , fakat söylediğiniz üzere bir Suistimal Söz konusu olabiliyor..

Biz en iyisi en güzeli için burdayız... Pürüzler ve pürüz çıkaranlar giderilecektir...

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

BALL GC OYUNUNDA

MAVERA_SU 9 DAK.32.SN DE 1.846.500.

LEON@53 10 DAK.17 SN DE 1.106.500. YAPMIŞLAR.

BEN OYNADIM 9 DAK.34 SN DE 797.000 YAPABILDIM.

ZAMAN AYNI SKORLAR FARKLI.

BILGINIZE... :roll: :roll: :roll: :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

beaver kardeşler oyununda tüm zamalarda cancan2 adlı üye 7dk.50sn de 62.000 skor yapmış bu oyunu bukadar süre içerisinde yapmasına imkan yok.ben 17dk.27sn oyndım 366 skor yaptım.bu oyunda(leon53)bile benim yaptığım skoru yapamamış. incelenmesini ve silinmesini talep ediyorum.
Resim

“Hata Bildirimi - Ihbar - Şikayet” sayfasına dön