leon@53 yazdı:hem sıla hakkında da bir sürü şikayet oluyo neden sen ondan şikayetçi değilsin sadece ben,admin bende bu hileci kelimesinden sıkıldım sadece oyunun adını ve skorunu yazsınlar benim adımı bana yönelik kelimeler kullanmasınlar...SON NOKTAYI KOYUCAM ÇOK KÖTÜ OLUCAK,,OYUN ISMI VE ŞIKAYETINIZI YAZIN KURALLARI OKUYUN
Sevgili burakcan76000 sözleriniz bizi çok mutlu etti , isteriz ki bu tür sıkıntılar dahi yaşanmasın , fakat söylediğiniz üzere bir Suistimal Söz konusu olabiliyor..burakcan76000 yazdı:değerli arkadaşlar iyi niyetli olmanızı anlıyorum ama hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya işte bu şekilde bi kaç oyunda sistem hatası olması bazı arkadaşların ekmeğine yağ sürdü bahane oldu.. o bahsettikleri hatalı oyunları bende yüzlerce defa oynadım bende bişe yok.. her imkansız rekoru sistem hatası olarak algılarsak olmaz..bence burda her şey harika sistem de dahil..sadece o art niyetli arkadaşların eğlence ve rekabet anlayışında sistem hatası var bu kadar insanı rahatsız edip polemiğe çekiyolar.