bende şikayetçiyim her şeyede şikayet olmazki sıkldım artık bir yere kadar
Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar
bende şikayetçiyim her şeyede şikayet olmazki sıkldım artık bir yere kadar
SEVGIYLE
KAL
KAL
Arkadaşlar gerçekten en kısa sürede , en duyarlı bir şekilde sorunlarınıza çözüm üretmek için burdayız...
Bu çalışma süreci içinde , sizlere bazen yardımcı olamıyoruz , yani hiçbir zaman suskun kalmayı tercih etmedik.. fakat bu süre içinde de zaten sizler için çalışıyoruz...
Anlayışınız için teşekkürler...
Saygılarımla
Bu çalışma süreci içinde , sizlere bazen yardımcı olamıyoruz , yani hiçbir zaman suskun kalmayı tercih etmedik.. fakat bu süre içinde de zaten sizler için çalışıyoruz...
Anlayışınız için teşekkürler...
Saygılarımla
Adminim hergün leon@53 adlı üyeden 2 günde 100 geçkin mesaj alıyorum ya 2 günde bu kadar skorlar yapılır mı Allah aşkına akıl var mantık var oynadığı oyunlara bakın üstte zaten yazıyo kimin ne kadar oyun oynadığı herşey açıkça belli ama siz nedense hala müdahale etmiyosunuz.Ben aylarca 200 skoru zor yapmıştım ama hiç bi işe yaramadı sıfırladınız illa hile mi yapmak lazım yani.
Eğer ben yanlış düşünüyosam lütfen yazın ve kapansın bu konu zaten daha tek kelime etmicem
Eğer ben yanlış düşünüyosam lütfen yazın ve kapansın bu konu zaten daha tek kelime etmicem
SEVGIYLE
KAL
KAL
SEVGIYLE
KAL
KAL
SEVGIYLE
KAL
KAL