23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
Yanarım yanarım bunca senedir burdayım topu topu bir defa birinciliğim oldu hep bu kıyamamazlılığımdan yeni üyeler diyorum aman birinci olup onları kaçırmıyım diyorum yaa
tskler valla bende yanarim yanarim ben oyunlarda ay sonuna kadar birinciyim sonradan beni gören oyunu oynuyor ona yanarim sagolun cr@zy sen gönüllerin birincisisin birde benim anlamadigim ben 30 oyun rekor kiriyorum zar zor millet saniyede o oyunlari geciyor
Çok teşekkür ederim ayşem bak bana böyle şeyler yazma zaten şımarıgım iyice şımarık olucam
Bu arada oyunlarda belirli aralıklarla kırılan rekorlar takip ediliyor fakat o kadar cok oyuncu ve oyun içinde bazen bazı şeyler gözden kaçıyo , bazen misal olarak 10 dk da 250 puan yapılabilen bir oyunda 2 dk da o rekor kırıldıysa bunda bunda sistem hatası vardır ve gözüne carpan olursa burdan adminimize yazabilirsin gerekli düzenlemeyi yapıcaktır merak etme
Zamanında haksız rekabet olmustu gerekenler yapıldı Bol şanslar ayşemm