Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Mart 2011 Bidibidi Flash Oyun Galerisi Birincisi-->aysemm<--

Flash Oyun Galerisi Oyuncularına Buradan Tebrik mesajları gönderebilirsiniz. Hem Ay birincileri hem yıl birincileri buradan tebrik mesajı alıyor.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mart 2011 Bidibidi Flash Oyun Galerisi Birincisi-->aysemm<--

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Mart 2011 için ,

Ay Birincisi , 413 Oyunla ,

Resim
aysemm

Resim
adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.
[/align]
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

tebrik ederim aysemm başarılarının devamını dilerimm ...

Yanarım yanarım bunca senedir burdayım topu topu bir defa birinciliğim oldu hep bu kıyamamazlılığımdan yeni üyeler diyorum aman birinci olup onları kaçırmıyım diyorum yaa :bidibidi_msn5:
Kullanıcı avatarı
aysemm
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen aysemm »

tskler valla bende yanarim yanarim ben oyunlarda ay sonuna kadar birinciyim sonradan beni gören oyunu oynuyor :twisted: ona yanarim sagolun cr@zy sen gönüllerin birincisisin :) birde benim anlamadigim ben 30 oyun rekor kiriyorum zar zor millet saniyede o oyunlari geciyor :(
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

Çok teşekkür ederim ayşem bak bana böyle şeyler yazma zaten şımarıgım iyice şımarık olucam :bidibidi_msn5:

Bu arada oyunlarda belirli aralıklarla kırılan rekorlar takip ediliyor fakat o kadar cok oyuncu ve oyun içinde bazen bazı şeyler gözden kaçıyo , bazen misal olarak 10 dk da 250 puan yapılabilen bir oyunda 2 dk da o rekor kırıldıysa bunda bunda sistem hatası vardır ve gözüne carpan olursa burdan adminimize yazabilirsin gerekli düzenlemeyi yapıcaktır merak etme :wink:

Zamanında haksız rekabet olmustu gerekenler yapıldı :wink: Bol şanslar ayşemm

“Oyunculara Tebrikler” sayfasına dön