Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

**sema**

O kadar forumumuz arasında konunuza uygun forum mu bulamadınız? "Bu konu nerde paylaşaılacak yaaaa" mı diyorsunuz? Konum konusuz , mesajlarım forumsuz mu kaldı diyorsunuz? Işte formu olmayan konular burada...
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

**sema**

Mesaj gönderen cr@zy »

Resim

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun?” ALLAH’ın ben sizin Rabbınız değil miyim?” sorusuna ruhların; evet Rabbimizsin deyişlerin sesini duymak, kendinden geçmek, Rabb’ine kavuşmaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Semâ, dostun hallerini görmek, lahut perdelerinden Hakk’ın sırlarını duymaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Kendindeki varlıktan geçmek, mutlak yoklukta, zevalsiz, devamlı varlık tadını tatmaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Dostun aşk vuruşları, darbeleri önünde başını top gibi yapıp, başsız, ayaksız dosta koşmaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Yakub’un derdini ve devasını bilmek. Yusuf’a kavuşma kokusunu, Yusuf’un gömleğinden koklatmaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Musa peygamberin asası gibi her an Firavun’un sihirlerini yutmak, yok etmektir.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? “Benim ALLAH ile öyle bir vaktim vardır ki, o vakitte ne ALLAH’a yakın bir melek, ne de bir peygamber aramıza girer” hadisinde buyrulduğu gibi, semâ bir sırdır. Işte meleğin bile sığmadığı o yere vasıtasız varmaktır.

Semâ’nın ne olduğunu biliyor musun? Semâ Şemsi Tebrizî gibi, gönül gözlerini açmak ve kutsî nurları görmektir.

Mevlana

Ya Rabb ! Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için...

Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...

Duam Sanadır Rabb'im !...

Selâmım En Sevgili'ye !...
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

işte ben bunu öğrenmek için kursa gidiyorumm,

büyüyünce semazen olucam ben, inşallah yani :yahoo51: :yahoo51:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
selvıhannn
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Mesaj gönderen selvıhannn »

cok guzel yaa allah ınsaallah bunları gonlumuzekoyada bızde mevlana gıbı bu sırlara ererız
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR

“Uygun Forum Yok” sayfasına dön