Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

İstanbul'mu Teksas mı?

Son dakika haberleri , olaylar , scaık haberler , en son yaşananlar...
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Istanbul'mu Teksas mı?

Mesaj gönderen cr@zy »

Resim

BMW'den sıkılan kurşun Turgut'u yaraladı
Ramazan ALMAÇAYIR-M. Akif ERDEM/ISTANBUL, (DHA)

ISTANBUL Sultanbeyli’de bir aracı kovalayan BMW otomobilden sıkılan kurşun, yolda yürüyen 13 yaşındaki Turgut Üstün'ü yaraladı. Otomobildekiler kaçarak izlerini kaybettirdi.

Bir görgü tanığının belirttiğine göre, dün akşam iki otomobilde bulunan ama henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler kadın meselasi yüzünden tartıştı. BMW otomobildekiler içinde bir kadının bulunduğu otomobile takip etti. Bu sırada BMW'den öndeki otomobile doğru ateş edildi. Kurşunlardan biri bdurrahman Gazi Mahallesi, Hayat Caddesi, Namlı Sokak’ta yürüyen Hasanpaşa Ilköğretim Okulu, 7. Sınıf Öğrencisi Turgut'un yanağına saplandı.

Çevredekiler kanlar içinde yere düşen Turgut'u özel bir otomobil ile Sultanbeyli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Turgut yanağındaki kurşunun ameliyatla alınması için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Turgut Üstün’ün sağlık durumunun iyi olduğu ve yanağındaki kurşunun ameliyat ile çıkarılacağı belirtildi.

Hastane önünde endişeli bir şekilde bekleyen Turgut'un annesi Sümbül Turgut, “Onları Allah'a havale ediyorum. Cezalarını çeksinler” diye konuştu. Turgut'un amcası Hüseyin Üstün de yeğeninin gönderdiği komşularına giderken vurulduğunu söyledi.

Polis kayıplara karışan kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. BMW'nin takip ettiği otomobil terk edilmiş olarak bulundu

“Son Dakika Haberleri” sayfasına dön