Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

cinlerin laneti

Korkular , korkularımız , rastladığınız korkunç şeyler, cinler periler , karanlıkta görünenler , karabasanlar ve dahası burada. Kalbin Varsa Burayı TIKLAMA
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

cinlerin laneti

Mesaj gönderen denizindibi »

Dayım bu olayı bana anlattığı zaman inanın tüylerim diken diken oldu.Ve o kızcagıza gerçekten de çok acıdım.Annem 20 li yaşlardayken sevdiği bir arkadaşı varmış; Vildan.Ama Vildan diğer arkadaşları gibi gezmekten, eğlenmekten hoşlanmazmış. Çok içine kapanık biriymiş. O daha çok cinler , periler ve doğa üstü olaylara meraklıymış. Arkadaşları tarafından ne kadar uyarıldıysa da bu merakından vazgeçememiş. Ve her şey o yaz gecesi başına gelmiş Vildan'ın. Arkadaşlarının anlattığına göre o gün her zamankinden fazla meşgul olmuş cinlerle. Sık sık o"üç harflilerin" adını söylemiş. Gece olunca her zamanki gibi yatağına yatmış, uyumayı beklerken aniden çığlık atmaya başlamış. Annesi ve babası odasının kapısını açmaya ne kadar uğraştılarsa da yapamıyorlarmış. Babası koşup alt kattaki yangın söndürme aletini almış, kapının camına geçirmiş ama o ve yangın söndürme aleti lastik top gibi geri fırlamış ve duvara çarpmışlar. Bir türlü içeri giremiyorlarmış. Vildan ise içeriden "Rahat bırakın beni. Sizinle hiçbir yere gelmeyeceğim" diye bağırıyormuş. Içeride neler olduğunu merak eden anne-babası "Kızım neyin var? Kim sana kötülük yapıyor? Kiminle konuşuyorsun ?" diye sormuşlar. Vildan da; "Yardım edin, kapımın altından küçük küçük adamlar giriyorlar.Ben den onlarla birlikte gitmemi istiyorlar. Git mek istemiyorum. Kurtarın beni." diye çığlık atmış ve bunlar onun son sözleri olmuş . Kızın cesedi arka bahçede bulunmuş. Gece kendini yazlığın en üst katında bulunan odasının penceresinden atmış...

alıntıdır
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

offfffff offfffffff inan şuan arkama bakıp bakıp duruyorum vallahi tırstım billahi tırstım yazmaaaaaaa sen korku odasına bişey yazmaaaaaaaaaaa :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

="cr@zy.pl@yer"]offfffff offfffffff inan şuan arkama bakıp bakıp duruyorum vallahi tırstım billahi tırstım yazmaaaaaaa sen korku odasına bişey yazmaaaaaaaaaaa :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
sanki ben senden ii durumdayım , fifide yok beni kim kurtarır, aman allahım fifiye hasret bıraktın sen beni yaa :lol2::lol2::lol2:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
oyun_delisi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: cinlerin laneti

Mesaj gönderen oyun_delisi »

denizindibi yazdı:Dayım bu olayı bana anlattığı zaman inanın tüylerim diken diken oldu.Ve o kızcagıza gerçekten de çok acıdım.Annem 20 li yaşlardayken sevdiği bir arkadaşı varmış; Vildan.Ama Vildan diğer arkadaşları gibi gezmekten, eğlenmekten hoşlanmazmış. Çok içine kapanık biriymiş. O daha çok cinler , periler ve doğa üstü olaylara meraklıymış. Arkadaşları tarafından ne kadar uyarıldıysa da bu merakından vazgeçememiş. Ve her şey o yaz gecesi başına gelmiş Vildan'ın. Arkadaşlarının anlattığına göre o gün her zamankinden fazla meşgul olmuş cinlerle. Sık sık o"üç harflilerin" adını söylemiş. Gece olunca her zamanki gibi yatağına yatmış, uyumayı beklerken aniden çığlık atmaya başlamış. Annesi ve babası odasının kapısını açmaya ne kadar uğraştılarsa da yapamıyorlarmış. Babası koşup alt kattaki yangın söndürme aletini almış, kapının camına geçirmiş ama o ve yangın söndürme aleti lastik top gibi geri fırlamış ve duvara çarpmışlar. Bir türlü içeri giremiyorlarmış. Vildan ise içeriden "Rahat bırakın beni. Sizinle hiçbir yere gelmeyeceğim" diye bağırıyormuş. Içeride neler olduğunu merak eden anne-babası "Kızım neyin var? Kim sana kötülük yapıyor? Kiminle konuşuyorsun ?" diye sormuşlar. Vildan da; "Yardım edin, kapımın altından küçük küçük adamlar giriyorlar.Ben den onlarla birlikte gitmemi istiyorlar. Git mek istemiyorum. Kurtarın beni." diye çığlık atmış ve bunlar onun son sözleri olmuş . Kızın cesedi arka bahçede bulunmuş. Gece kendini yazlığın en üst katında bulunan odasının penceresinden atmış...

alıntıdır
inanmayın bunlaraaa... :ağla:
yalandırr :kararsız:
ben korkmamkii :bidibidisun13:
[url=https://galeri.bidibidi.com][img]http://img.bidibidi.com//bidibidimg/8c4656cea1dfdd8625ea3515c85c0fa5bidibidi.jpg[/img][/url]

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/upload/bebek/1/thumb_bidibidibebek-3.jpg[/img][/url]
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

fifiyi aradığın günüde gördümyaa artık ne diyim kiii :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

vallahi cr@zy bana fifi'yide arattınya bravo sana, ya ben normalde böyle şeylerden korkmam ama bulaşıcı işte :lol2::lol2::lol2::lol2:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

oyun deliside korkmam diyo ama 3 buçuk atıyoo :lol2: :lol2: :lol2:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

ya buraya bişeyler yazacam diye nette ne kadar korkunç hikaye varsa okudum :bidibidisun18: ben nasıl eve gidicem onu düşünüyorum, bide eve yürüyerek gidiyorum akşama akşam yaa :flaming:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

bak akşam giderken arkana bakma ses falan duyarsan tamammı yada bak yaa nolur nolmazz amaann ne biliyiimm baksan derrt bakmasan dertt kendini koru ürkütü şeylerden unutma senin gördüğünü başkası görmeyebiliiiiiiiirrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

="cr@zy.pl@yer"]bak akşam giderken arkana bakma ses falan duyarsan tamammı yada bak yaa nolur nolmazz amaann ne biliyiimm baksan derrt bakmasan dertt kendini koru ürkütü şeylerden unutma senin gördüğünü başkası görmeyebiliiiiiiiirrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
yapma cr@zy yaa, vallahi içim titriyo, dışımı geçtim bide içimi titrettin yaa nerden girdim bu konulara, ben ne güzel kendi halimde sadece forumla ilgileniyodum bu korku odasıda ne böyle bidaha giremiycem kesin :mrgreen: :lol2: :lol2:
ResimResim

“Korku Bölümü Genel” sayfasına dön