Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

levrek buğulama

Kategori Dışı Yemek Tarifleri, yemekler hakkında incelemeler, Mönüler , damak zevkiniz, tavsiyeleriniz içeride !!!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
Mesajlar: 2754
Kayıt: 31 Ağu 2006, 17:08
Konum: evden, işten, cepten...
İletişim:

levrek buğulama

Mesaj gönderen CIVCIV »

Pratik ve kolay bir şekilde Levrek Buğulama için tarif

MALZEMELER
1 adet soğan
1 adet büyük boy patates
2 orta boy havuç
2 adet büyük domates
2 adet büyük levrek
2 adet yumurta sarısı
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yoğurt
tane karabiber
defne yaprağı
sarımsak
su
1 adet limon suyu
tereyağı
kaşar rendesi

HAZIRLANIŞI
Derin bir tencereye su, dörde bölünmüş soğan, patates, domates, rende havuç,tane karabiber, defne yaprağı,limon suyu, sarımsaktan oluşan malzemeyi yerleştirip balıkları içine koyun. Balıklar 15 dakika kaynadıktan sonra kepçe
yardımı ile balıkları alın. Balıkları fırın tepsisine yerleştirin. Suyun içindeki malzemeleri de balıkların etrafına serpiştirin. Tencerede kalan suyun içine 2 adet yumurta sarısı, 2 kaşık un, 2 kaşık yoğurdu ayrı bir kapta hafifçe sulandırarak çırpıp, tenceredeki suya yavaşça ekleyin. Bu suyu balıkların üzerine dökün. Fırına varin. Balıkların suyu kaynamaya başladığında tavada kızdırdığınız kırmızı toz biberli tereyağını balıkların üzerine gezdirin. Kaşar peyniri serpip, fırınlayın. Kaşarlar kızardığında fırından

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Cevapla

“Yiyecekler - Içecekler Genel” sayfasına dön