Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

PRATIK BILGILER

Kategori Dışı Yemek Tarifleri, yemekler hakkında incelemeler, Mönüler , damak zevkiniz, tavsiyeleriniz içeride !!!
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

PRATIK BILGILER

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Fırında patates yapmadan önce 10-15 dakika haşlayın ve çatalla delin. Böylece daha kolay pişecektir.
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3803
Kayıt: 24 Haz 2006, 18:08
Konum: SS.Çapa'dan
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

eee...hepsı bumu :( sanırım sımdılık... :) :arrow:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim


Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Taze bir ekmeği eğer tüketmeyecekseniz bir poşet içerisinde buzluğa atın. Ekmeğinizi günler sonra buzluktan çıkardığınızda yarım saat içinde yine ilk günki tazeliğine dönecektir.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Hızlı kilo verip tekrar almak vücudun metabolizmasını alt üst ettiğinden zayıflamaya karşı direnç artar ve giderek kilo vermeniz zorlaşır.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Yeni aldığınız kahveyi taze saklamak istiyorsanız cam kavanoza boşaltıp içine iki adet kesme şeker atın. Ağzını sıkıca kapatın. Kahveniz taze kalacaktır.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Makarnayı haşladıktan sonra altını kapatıp 5-10 dakika daha suda bekletin. Makarnanızın şiştiğini ve 1 porsiyon daha çoğaldığını göreceksiniz.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Kuru fasulyenin gaz yapmasını engellemek için, piştikten sonra içine az miktarda kimyon katmayı unutmayın.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Kuru fasulyenin gaz yapmasını engellemek için, piştikten sonra içine az miktarda kimyon katmayı unutmayın.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Pirinç pilavının tane tane olması için, tuzunu kavururken atmayı ve az miktarda sıvı yağ eklemeyi unutmayın
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Tuz rutubetsiz yerde saklanmalıdır. Tuzluklarınızın içinde 15-20 adet pirinç bulundurursanız rutubeti alır.
Cevapla

“Yiyecekler - Içecekler Genel” sayfasına dön