Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Kurtlar Vadisi Yayından KALDIRILDI

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Kurtlar Vadisi Yayından KALDIRILDI

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

vay be, PERŞEMBE GÜNÜ (bugün) saat 21:40 , Kurtlar Vadisi Dizisini izlemek için, ekran başına geçenler, büyük bir Hayal Kırıklığına uğradı..

Dizinin Yayından Kaldırıldığına dair bir açıklamayla karşılaştı,

Demokrasi ile yönetilen bir devlette, bir dizinin nasıl böyle bir uygulama ile karşı karşıya bırakıldığı,

sabahlar programlarına, dedikodulara, fos magazin haberlerine, yalan haberlere, bilmem kimle, bilmem nerde ne yapmış haberlerine, zihinsel ya da bedensel özürlü insanlarla rayting uğruna dalga geçen şovmenlerin programlarına rağmen,

bu şekilde bir dizinin neden bu uygulamayı gördüğünü anlamış değilim.

yakında, buraya Açıklama videosunuda ekleyeceğim.

Alo 178 Rtük, hemen aradım, nasıl olurda 1 bölümü yayınlanmış bir diziyi yayından kaldırısınız diye sordum, isim-soyad ile birlikte, iletilecek tarzı laflar ettiler.

Ama yazık, gerçekten yazık...
Kullanıcı avatarı
muratt

Mesaj gönderen muratt »

yani bende aynısını yaptım mail ve mail ler çektim inşallah yayından kadırılmaz ama kalktı ben yayının tekrar başlamasını isteyenlerdenim ama bazı arkadaşlar istemediğinden böyle bir dizi yayından kalkmasına karşıyım inşallah yayına tekrar döner isteyenler lütfen RTÜK'ü arasınlar 178 den kalkmasın diye bilsinler bıdıbıdı ya katılarak bu yapılanı kınıyorum
vede gerçekler hiç bir zaman göz ardı yapılmasın bence türkiyenin içinde olduğu terör baskısını anlatan bir dizi ben bunu gururla izlerim benim abilerim kardeşlerim bu topraklar için savaşıp canını veriyo bir iki tane kendini bilmez çıkıp nasıl terör baskısını anlatan türkiyeyi bilinçlendiren bir diyi kaldırıyo sebepte şiddet adamlar uyarısını yapıyo kardeşim yapmasa eyvallah madem öyle sigarayı kaldırsınlar madem bukadar türk dostları mkadem bukadar şiddet içeriyo alkolü kaldırsınlar bunu yapsınlar baştan ondan sonra dizileri kaldırsınlar hepinize saygı duyuyorum ama buna katılmıyorum

:behead: :behead: :behead: :behead: bu mudur şiddet
gelecekte mutlaka benim olacaksın
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

http://www.youtube.com/watch?v=VtZQ_QUygUQ buyrun buda açıklama... gerçekten ayıp...

“Arşiv” sayfasına dön