Ermenistan'a bir ziyaret düzenleyen Fransa Devlet Başkanı Jacques Chirac, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmeden önce "mutlaka" sözde Ermeni Soykırımını tanıması gerektiğini söyledi. 

Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Türkiye'nin AB'ye girebilmesi için sözde Ermeni soykırımını kabul etmesi gerektiğini iddia etti. Chirac, resmi ziyaret için geldiği Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlediği basın toplantısında, ''Yanlışlarını ve dramlarını kabul eden her ülke büyür'' dedi. Chirac, Fransa'nın sözde Ermeni soykırımını tanıdığını bir kez daha hatırlatmak istediğini belirterek, Fransa'nın bu sözde soykırımı yasayla resmen kabul ettiğini de kaydetti. Chirac, "Bu yasa, her türlü ayrımcılık, nefret ve ırkla ilgili şiddet kışkırtmasını kınamaktadır" şeklinde konuştu

Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
==^^ Chirac'tan Türkiye'ye soykırım baskısı ^^==
- siyahbeyaz
 - KARA LISTE

==^^ Chirac'tan Türkiye'ye soykırım baskısı ^^==
sen hiç  fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
						- sessiz_firtina
 - Bilinen Üye

senelerdir ab kapısında med-cezir halindeyiz 
bence resmen oyun oynuyorlar..tüm değerlerimize karıştılar
nefes alamıyorus izin çıkmadan
Kıbrıs ı olay yaptılar bitti şimdi de Ermeni soykırımını üstleneceğiz
öylemi..

niye AB kapısında bekliyos ya bizde Türk birliği kuralım
yok ama bu böyle gider öldürmeyen bi hastalık
gibi...

bence resmen oyun oynuyorlar..tüm değerlerimize karıştılar
nefes alamıyorus izin çıkmadan
Kıbrıs ı olay yaptılar bitti şimdi de Ermeni soykırımını üstleneceğiz
öylemi..
niye AB kapısında bekliyos ya bizde Türk birliği kuralım
yok ama bu böyle gider öldürmeyen bi hastalık
gibi...

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum
TAKLITLERIMDEN SAKININ 

türk birliği, doğu birliği , türk ülkeleri birliği, müslüman birliği, islam birliği..*CICIKIZ* yazdı:niye AB kapısında bekliyos ya bizde Türk birliği kuralım
adı ne olursa olsun biz kendi içimizde bir olmadıktan sonra, ne ab si ne ac si..
7 kıtanın sahibi tek impartorluk biz değil miyiz? Şimdi tek kıtada söz sahibi olmak için çaba harcıyoruz. Tabiri caizse yırtınıyoruz
Dengeler.. derseniz Peki ya ne dengesi?
Tahtaravallinin uçları olmak yakışmıyor bize, olacaksan, o ortadaki çakılı demiri olacaksın..
Yazık yazık.. Gerçekten yazık..
Bu öykünme, anlaşılması zor bir yaklaşım..
- siyahbeyaz
 - KARA LISTE

aynen katılıyorum düşüncelerinize... ne işim var orda anlamıyorum almanya bile ab ye girdikten sonra para birimlerinin değişmesiyle birlikte yaşam şartlarının güçlülüğünden söz ederken ab şartlarında bilmem kaç sene Türklerin ab ülkelerinde çalışamıyacağı maddesi varken neden hala yırtınıyoruz anlamadım.....BIDIBIDI yazdı:türk birliği, doğu birliği , türk ülkeleri birliği, müslüman birliği, islam birliği..*CICIKIZ* yazdı:niye AB kapısında bekliyos ya bizde Türk birliği kuralım
adı ne olursa olsun biz kendi içimizde bir olmadıktan sonra, ne ab si ne ac si..
7 kıtanın sahibi tek impartorluk biz değil miyiz? Şimdi tek kıtada söz sahibi olmak için çaba harcıyoruz. Tabiri caizse yırtınıyoruz
Dengeler.. derseniz Peki ya ne dengesi?
Tahtaravallinin uçları olmak yakışmıyor bize, olacaksan, o ortadaki çakılı demiri olacaksın..
Yazık yazık.. Gerçekten yazık..
Bu öykünme, anlaşılması zor bir yaklaşım..
sen hiç  fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...